sh1

Бібліотека завжди була, є й буде осередком накопичення, зберігання та розповсюдження інформації. І хоча багато цікавих і різноманітних матеріалів можна знайти в мережі Інтернет, університетська книгозбірня залишається одним із головних структурних підрозділів Криворізького педагогічного. Прес-центр продовжує серію дописів для наших першачків, присвячену локаціям КДПУ. Сьогодні йтиметься про бібліотеку Криворізького педагогічного – сучасний храм науки та знань.

sh2

Бібліотека головного корпусу розташована на проспекті Гагаріна, 54. На першому поверсі знаходяться читальна зала й абонемент відділу обслуговування, відділ комплектування та наукової обробки документів, інформаційно-бібліографічний відділ, відділ зберігання фондіввідділ інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення, а також дирекція бібліотеки. На другому поверсі розташовано читальну залу суспільних наук.

sh3

На третьому поверсі гуманітарного корпусу (вул. Героїв АТО, 79А) функціонує читальна зала, яка забезпечує якісне й оперативне задоволення інформаційних потреб здобувачів вищої освіти, викладачів і співробітників факультету української філології, психолого-педагогічного факультету та факультету іноземних мов.

sh4

На проспекті Гагаріна, 26 розташовано бібліотеку факультету дошкільної і технологічної освіти: абонемент і читальну залу. Кожен знайде в бібліотеці потрібну й корисну інформацію!

Ґрунтуючись на останніх здобутках української та світової бібліотекознавчої думки, фахівці книгозбірні КДПУ впроваджують інноваційні методики обслуговування, зберігають кращий досвід і традиції бібліотечної справи.

Приходьте в бібліотеку – храм науки, мудрості та знань! 
Чекаємо на вас!
12589
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31