01

29 травня 2024 року магістранти-випускники КДПУ взяли участь у виробничих зборах, які було проведено в режимі онлайн.

До заходу долучилися студенти-випускники 2024 року, які навчаються для здобуття ступеня вищої освіти «магістр» Криворізького педагогічного, декани факультетів та куратори академічних груп, керівники закладів освіти. На порядку денному виробничих зборів були питання працевлаштування, надання одноразової адресної грошової допомоги та проходження виробничої педагогічної практики магістрів.

02

Модератор онлайн-конференції, проректор з науково-педагогічної роботи, доц. Ю. О. Баруліна представила гостю заходу – головного спеціаліста департаменту освіти та науки Криворізької міської ради С. М. Шумакову.

03

Провідний фахівець Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників Т. А. Лопатіна розповіла про вакансії, які мають найбільший попит у роботодавців. Це посади вчителів математики, фізичної культури, англійської мови, педагога-організатора, асистента вчителя, вихователя закладів дошкільної освіти, музичного керівника. Всього актуальними є 200 вакансій, серед яких є й посади викладачів закладів професійно-технічної освіти, вчителів приватних закладів освіти, педагогів позашкільних закладів.

04

Випускникам КДПУ пропонують і вакансії за межами міста: у Криворізькому районі, в Миколаївській області та в Кам’янському районі. Всі деталі про ці вакансії можна дізнатися на сайті університету в рубриці «Вакансії для студентів» або у Центрі сприяння працевлаштуванню студентів і випускників (каб. 307 головного корпусу КДПУ).

05

Керівники закладів освіти, які завітали на виробничі збори, особисто звернулися до випускників-магістрантів, запросили їх приєднатися до педагогічних колективів, розповіли про наявні вакансії та кар’єрні перспективи на різних посадах у своїх закладах.

06

Т. А. Лопатіна детально висвітлила умови отримання одноразової адресної грошової допомоги, яка надається окремим категоріям випускників Криворізького педагогічного. Керівник навчально-виробничої практики Л. С. Цоуфал розповіла про особливості проходження виробничої педагогічної практики в магістратурі.

Наприкінці виробничих зборів здобувачі вищої освіти мали можливість поставити спікерам запитання та отримати додаткову інформацію з питань, про які йшлося на виробничих зборах.

Криворізький педагогічний бажає кожному випускнику вдалого працевлаштування,
успішної кар’єри та самореалізації на омріяній посаді!
26672
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30