charitydigest 1

Протягом грудня студенти всіх факультетів Криворізького педагогічного долучалися до благодійних акцій, аби привітати дітей з прийдешніми святами.

«Миколай, Миколай, ти до нас завітай» – таку назву отримало свято в «Криворізькій асоціації учасників бойових дій та учасників АТО». Студенти психолого-педагогічного факультету спеціальностей «Соціальна робота» та «Практична психологія» разом із заступником декана, профгрупоргом кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, доц. І. В. Размолодчиковою підготували казково-розважальну програму для дітей.

charitydigest 2

До «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей № 1» завітали студенти факультету дошкільної та технологічної освіти. Разом з Дідом Морозом та Снігуронькою вони влаштували дітям незабутнє свято, на якому кожен отримав солодкі подарунки.

charitydigest 3

«З магічного мішечка Святого Миколая» – такий захід підготували студенти природничого факультету для дітей Криворізької загальноосвітньої школи-інтернату № 1. Вони створили справжню казку з цікавими конкурсами, у яких діти залюбки брали участь. Діти школи-інтернату подякували студентам та приготували їм подарунки у вигляді новорічних прикрас.

charitydigest 4

19 грудня 2019 року представники студентської ради факультету географії, туризму та історії завітали до «Криворізького спеціалізованого Будинку дитини» та подарували дітлахам неперевершену святкову атмосферу.

charitydigest 5

Святковим настроєм із малечею «Центру соціально-психічної реабілітації дітей» поділилися студенти факультету мистецтв. Справжню казку створили студенти музично-хореографічного відділення, а студенти художньо-графічного відділення провели незабутній майстер-клас із малювання новорічних листівок.

charitydigest 6

Студенти факультету іноземних мов підготували святковий концерт-казку з різноманітними конкурсами та призами та поділилися гарним настроєм із дітьми та вихователями «Криворізької школи-інтернату № 1».

charitydigest 7

21 грудня 2019 року студентська рада факультету української філології в стінах Криворізького педагогічного підготувала концерт-казку «Рукавичка» для «Сонячних дітей Криворіжжя». Студенти радо зустріли гостей та подарували подорож до казкового світу.

charitydigest 8

18 грудня 2019 року до «Криворізької школи-інтернату № 1» із новорічним настроєм завітали студенти фізико-математичного факультету, які привітали дітей та подарували їм багато подарунків.

Криворізький педагогічний долучається до привітань із новорічними та різдвяними святами!

9772
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30