img43

Щороку в Криворізькому педагогічному проходить День відкритих дверей задля інформування майбутніх абітурієнтів щодо спеціальностей університету, студентського життя й вступу до закладу вищої освіти. Усі факультети КДПУ долучаються до цієї події та готують презентації, у яких розкривають специфіку й особливості кожної спеціальності.

img44

Цьогоріч у зв’язку з карантинними обмеженнями було обрано онлайн-формат Днів відкритих дверей, які проходитимуть із 16 січня по 6 лютого. Розпочав серію заходів, присвячених цій події, факультет української філології.

Захід розпочався зі вступного слова декана факультету української філології, канд. філол. наук, доц. Л. М. Семененко. «Із нашими студентами працюють висококваліфіковані викладачі, які майстерно поєднують традиції, сучасні методики й технології викладання. Навчаючись на нашому факультеті, можна здобути якісну, універсальну філологічну освіту й опанувати затребувані спеціальності. Ми переконані, що чимало випускників факультету зможуть успішно реалізуватися як цілісні особистості», – наголосила Любов Миколаївна.

img73

Канд. філол. наук, доц. кафедри української мови С. А. Бузько відповіла на важливі запитання щодо термінів вступної кампанії КДПУ в 2021 році, закцентувала увагу абітурієнтів на головних факторах успішного вступу.

Д-р філол. наук, проф. С. І. Ковпік розкрила наукові та творчі аспекти діяльності факультету й розповіла про поетичну збірку «НавКоло» та учнівський конкурс пошукових і творчих робіт «СТИЛОС». «Кожен абітурієнт зараз визначається з вибором і шукає можливості реалізації всіх своїх здібностей. На нашому факультеті ви можете розкритися як у царині творчості, так і в науковій сфері. Одним зі шляхів такої самореалізації є конкурс наукових і творчих робіт «СТИЛОС». Видання поетичної збірки студентських віршованих творів «НавКоло» є спрямованою підтримкою наших обдарованих студентів. Збірка унікальна тим, що в 2015 році її започаткувала саме студентська молодь», – зазначила С. І. Ковпік.

img74

На факультеті української філології нещодавно створили «Гурток прогресивних філологів», про діяльність якого розповіла канд. філол. наук, доц. кафедри української та зарубіжної літератур Н. В. Яременко. Вона наголосила на важливості для студентів-філологів оволодіння сучасними інформаційно-комунікативними технологіями.

img121

Гостям події продемонстрували презентацію про діяльність факультету, а канд. філол. наук, доц. В. А. Городецька представила доповідь, у якій охарактеризувала універсальні складові мовно-літературної освіти й розкрила основні напрямки інноваційної діяльності майбутнього словесника.

img122

Про організацію студентського життя на факультеті української філології розповіла голова студради Аліна Дядечкина.

Наприкінці зустрічі організували інтерактивний зв’язок, під час якого присутні почули розгорнуті відповіді на важливі запитання, що цікавлять майбутніх абітурієнтів.

Дякуємо всім, хто долучився, й чекаємо на вас наступної суботи!

13872
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30