1

27 травня 2024 року в Криворізькому педагогічному відбулися виробничі збори зі студентами-випускниками 2024 року, які навчаються для здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр». Захід відбувся в режимі онлайн.

У виробничих зборах взяли участь випускники бакалаврату всіх факультетів, декани та куратори, керівники закладів освіти.

2

Модератор онлайн-конференції, проректор з науково-педагогічної роботи, доц. Ю. О. Баруліна представила спікерів та надала їм слово.

3

Провідний фахівець Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників Т. А. Лопатіна повідомила, що найбільше вакансій є на посади практичного психолога, музичного керівника, вихователя закладу дошкільної освіти, а також учителів фізичної культури, математики, англійської мови; звернула увагу присутніх на рубрику сайту КДПУ, де регулярно публікують нові пропозиції від роботодавців міста й області. «Для наших випускників та студентів випускних курсів доступні й вакансії за межами Криворіжжя та Дніпропетровщини: Миколаївська обласна державна адміністрація пропонує 40 вакансій, а Кам’янська міськрада – 70», – повідомила Т. А. Лопатіна.

4

Керівники закладів освіти розповіли про наявні вакансії та особисто запросили молодих фахівців обійняти цікаві та перспективні посади в різних районах міста.

Т. А. Лопатіна пояснила умови надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників Криворізького педагогічного, які навчалися за кошти державного бюджету та працевлаштувалися за спеціальністю. Наприкінці виробничих зборів здобувачі вищої освіти отримали відповіді на свої запитання щодо можливостей працевлаштування та фінансової підтримки випускників Альма-матер.

Криворізький педагогічний бажає кожному молодому фахівцю
успішної кар’єри на посаді за здобутою спеціальністю!
26639
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30