pc20 1

Прес-центр Криворізького педагогічного, як і весь університет, під час карантину працює в дистанційному режимі. Його основними завданнями є реалізація інформаційної політики КДПУ, підготовка й розповсюдження цікавих новин про життя та діяльність університету.

pc20 1 1

Кожного понеділка працівники прес-центру зустрічаються на оперативній нараді: в карантинних умовах вона відбувається за допомогою сервісу відеоконференцій Zoom. На нараді обговорюються актуальні питання діяльності прес-центру, узгоджується план роботи на тиждень, визначаються поточні завдання кожного працівника тощо. Під час карантину прес-центр продовжує тримати руку на пульсі подій – щоденно готуються цікаві дописи й актуальні репортажі для новинної стрічки університету. Працюючи в тісному зв’язку з усіма структурними підрозділами, прес-центр прагне виокремити найголовніші події, оперативно донести інформацію до своїх читачів.

pc20 2

Під час карантину робота університету не зупинилася, а перейшла в онлайн. Кожного дня прес-центр висвітлює діяльність кафедр із надання освітніх послуг у віддаленому режимі. Не залишається поза увагою й наукова робота викладачів Криворізького педагогічного. Кожен науковець під час карантину готує до публікації наукові статті, розділи навчально-методичної літератури або монографій, опрацьовує літературу, підвищує свою кваліфікацію, беручи участь у вебінарах або онлайн-конференціях. Наші здобувачі вищої освіти є неодноразовими переможцями всеукраїнських студентських олімпіад та конкурсів, і 2019/2020 навчальний рік не став виключенням. Прес-центр слідкує за подіями й готує репортажі про досягнення талановитої молоді, яка навчається в університеті.

pc20 4

Діяльність структурних підрозділів КДПУ в умовах карантину також знаходиться в полі зору прес-центру. Створено серію дописів про роботу навчально-методичного та загального відділів, бібліотеки, бухгалтерії, відділу кадрів, інформаційно-обчислювального центру.

2020 рік є знаковим для родини Криворізького педагогічного: ми відзначаємо 90-річчя від дня заснування університету. На читачів чекає цікава серія інтерв’ю, присвячених святкуванню цього поважного ювілею.

pc20 3

За ініціативи ректорату та представників студентського самоврядування було організовано онлайн-конференцію з питань дистанційного навчання; прес-центр підготував репортаж із місця цієї події. Всі організаційно-методичні питання роботи університету розглядаються на онлайн-нарадах при ректорі. Про питання, які виносяться на порядок денний, та результати їх обговорення читайте в публікаціях прес-центру.

Керівник прес-центру, докт. філол. наук, декан факультету іноземних мов М. В. Варданян зазначила: «Прес-центр завжди тримає руку на пульсі часу – оперативно та якісно висвітлює на сайті головні події з життя університету. Проте в умовах карантину прес-центр також зіштовхнувся з новими викликами, що пов’язані з отриманням інформації у віддаленому доступі. Наразі співпраця з усіма факультетами, кафедрами та відділами активно продовжується. Ми дякуємо всім за оперативне надання інформації, що допомагає формувати новинну стрічку, інформує студентів про перебіг дистанційної освіти та майбутніх абітурієнтів про університет».

11382
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок