2017 рік став багатим на здобутки науково-педагогічної громади нашого університету. Серед них - нові результати досліджень, активізація міжнародного співробітництва, розширення спектру тем фундаментальної і прикладної науки.

 

Зокрема, європейський вектор розвитку освіти і науки став однією з пріоритетних засад діяльності вишу: продовжується співробітництво з польськими соціологами, за підтримки зарубіжних колег реалізуються екологічні проекти, германісти університету плідно співпрацюють з науковцями і освітянами Німеччини.

Досягнення науковців вишу було відзначено на щорічній звітній конференції науково-педагогічних працівників. Грошові премії отримали Н. О. Чувасова, О. В. Комарова, Л. А. Білоконенко, які у минулому році захистили докторські дисертації, Г. М. Мельничук – автор двох підручників МОН для германістів; а також дослідниці, які гідно представили українську науку за кордоном – Р. М. Балабай (грант на проведення наукових досліджень; публікації у виданнях, що індексуються SCOPUS) і О. В. Ковшар (створення розділу зарубіжної монографії; публікації у виданнях, що індексуються Web of Science).

конф

За вагомі результати науково-дослідницької роботи були нагороджені Т. О. Дороніна, М. О. Дудніков, Ж. В. Колоїз, А. С. Лобанова, П. О. Міненко, Т. М. Мішеніна, П. П. Нечипуренко, О. А. Остроушко, В. М. Савосько, Л. О. Савченко, С. О. Семеріков, В. М. Соловйов, О. М. Степанюк, В. В. Томашевський, С. В. Шокалюк. Низку подяк за внесок у різних видах діяльності університету отримали й інші співробітники Криворізького педагогічного.

Scientia potentia est!


 

4245
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30