Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

 

11 травня 2017 року у м. Харків, у Харківській гуманітарно-педагогічній академії відбулася Регіональна науково-практична конференція «Науково-методична робота в сучасному закладі освіти: стан, проблеми, перспективи».

Було узагальнено окремі підходи до формування змісту науково-методичної роботи у навчальному закладі; доведено, що її результативність значною мірою залежить від характеру організації. Окремо наголошувалось на рівні та якості підготовки професорсько-викладацького складу, бажанні й готовності викладачів здійснювати науково-методичну діяльність як важливу органічну складову цілісного педагогічного процесу вищого навчального закладу.

У конференції взяли участь студенти факультету іноземних мов та української філології під науковим керівництвом, кандидата педагогічних наук, доцента, Макаренко Ірини Євгенівни, а саме:


- Якимова Анастасія (група АНФ-15-1), тема доповіді: «Самоосвіта педагога як індивідуальна форма науково-методичної роботи»;

- Богун Наталія (група АНФ-15-1), тема доповіді: «Тенденції управління інноваційними процесами в освіті»;

- Нестор Ганна (група УАФ-15-1), тема доповіді: «Роль методичної роботи в підвищенні професійної підготовки педагога»;

- Рева Анна (група АНФ-15-2), тема доповіді: «Професійне самовдосконалення педагога засобами науково-методичної роботи»;

- Стороженко Юлія (група УАФ-15-1), тема доповіді: «Основні складові науково-методичної роботи вищого навчального закладу та їх зв'язок зі школою»;

- Дочева Катерина (група АНФ-15-1), тема доповіді: «Підвищення ефективності науково-методичної роботи педагогічних працівників як засіб стимулювання їх професійно-особистісного розвитку»;

- Павленко Анастасія (група АНФ-15-1), тема доповіді: «Роль педагогічної культури вчителя у підвищенні його науково-методичної роботи».

М 11.05.2017

 

Студенти на високому рівні виступили з доповідями як на пленарному так і на секційному засіданнях та отримали сертифікати учасників конференції.

Це був їх перший досвід на науковій освітянській ниві, однак, вони стали гідними представниками від Криворізького державного педагогічного університету.

 

 

3361
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30