Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет
 Макаренко 3

 

 

 

22 вересня 2022 року на факультеті іноземних мов відбулася звітна підсумкова конференція за результатами проходження літньої педагогічної практики у дитячих оздоровчих таборах студентами ІІІ курсу.

Методист кафедри педагогіки, канд. пед. наук, доцент, Макаренко Ірина Євгенівна, відмітила, що не зважаючи на складні умови, у яких наразі перебуває наша країна, студенти попри все, змогли вчасно підготовувати усю необхідну звітну документацію і завантажити її для перевірки на платформу Moodle. Також наголосила, що уся практика відбувалася дистанційно, водночас, кафедрою педагогіки були розроблені завдання, які якомога більше змогли наблизити студентів до реалій літнього оздоровчого табору.

Макаренко 2 

Макаренко 1

У процесі конференції студенти могли поділитися своїми враженнями, серед яких було названо значну користь від отриманого досвіду, навіть у дистанційному форматі. Відмітили й можливість дібрати цікаві методичні доробки, й змоделювати на майбутнє альтернативи розв’язання проблемних ситуацій, які можуть виникати з дітьми. Також важливими завданнями практики, студенти визначили й опрацювання нормативної документації та інструктивних матеріалів, що визначають характер діяльності дитячих таборів у літній період.
На заході також була присутня керівник виробничої практики університету, Цоуфал Любов Сергіївна, яка наголосила на значущості дібраних матеріалів практики студентами для їх майбутньої професійної діяльності і побажала успіхів у подальшій навчальній діяльності.
Тож, підбиваючи підсумки проходження літньої педагогічної практики у дитячих оздоровчих таборах, можна з упевненінстю сказати про її успішне завершення.

Вітаємо студентів факультету іноземних мов з опануванням ще однієї практичної складової сходинок підготовки майбутніх професіоналів і бажаємо натхнення у реалізації поставлених навчальних цілей.

20146
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30