Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

 

Інклюзія От а до Я

 

10 жовтня 2024 року магістранти спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки взяли участь в онлайн-зустрічі з теми «Інклюзія від А до Я», яка була організована за сприяння департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради і проведена педагогами Криворізької гімназії № 46. 

Гостьова інклюзія

В.о. директора Семюк Інна Артемівна презентувала інклюзивну модель навчання в КГ № 46.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Лапіна Ірина Миколаївна розкрила теоретичний аспект впровадження інклюзивного навчання в закладі освіти.
Вчитель початкових класів Голубчикова Яна Ігорівна розповіла про командний підхід в реалізації успішного розвитку дітей, про ролі та діяльність членів команди супроводу дитини з особливими освітніми потребами.
Асистент вчителя Бабич Катерина Миколаївна ознайомила з посадовими обов’язками асистента вчителя, специфікою діяльності, веденням документації, а також поділилася досвідом складання портфоліо учнів з особливими освітніми потребами.
Практичний психолог Ващенко Тетяна Олександрівна висвітлила питання цілісного розвитку дітей з особливими освітніми потребами засобами сенсорної інтеграції.
 Гостьова Гостьова1 
 Гостьова2  Гостьова3
Педагогічний колектив КГ № 46 продемонстрував командну роботу у реалізації інклюзивної освіти у своєму закладі.
Під час онлайн-зустрічі була розкрита інклюзія в широкому контексті: від знань до дії, розглянуто ключові аспекти впровадження інклюзивної освіти, визначено сучасні вимоги до організації інклюзивного навчального середовища та основні компетентності, якими має володіти педагог для успішної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами, закцентовано увагу на важливості індивідуального підходу до кожної дитини та створення умов для її успішної соціалізації.
Колектив кафедри педагогіки висловлює безмежну вдячність педагогічному колективу КГ 46 за спільно проведену онлайн-зустріч, яка залишила чимало позитивних емоцій, запам’яталася актуальністю, змістовністю, інформативністю, насиченістю викладання матеріалу та представленим цікавим та корисним досвідом роботи, надзвичайно важливим у подальшому становленні здобувачів вищої освіти як майбутніх фахівців. Сподіваємося на подальшу взаємодію та співпрацю.
27652
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31