Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

Деньгуб

Олександр Деньгуб – вихованець Криворізького боксерського клубу «Фанат» (виступає під першим номером від Дніпропетровської області), котрий має чимало великих спортивних досягнень на своєму рахунку. Олександр Деньгуб  є учасником Чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 22 років в категорії 80 кг, учасником Чемпіонату України з боксу серед чоловіків (еліта), на яких став переможцем і посів почесні треті місця. 

 

Грудень місяць багатий на цікаві спортивні події. Впродовж грудня 2022 року у м. Івано-Франківську відбувається комплектація Національної збірної України з боксу серед чоловіків до 22 років на навчально-тренувальній базі «Заросляк».

Деньгуб2

 

 

Пишаємося тим, що у складі Національної збірної України з боксу серед чоловіків до 22 років бере участь магістрант  Криворізького державного педагогічного університету Олександр Деньгуб (кафедра педагогіки, спеціальність Освітні, педагогічні науки; сертифікатна програма – Сучасний фахівець із фізичного виховання).

 Деньгуб1  

 

 

 

 

 

 

Олександр Деньгуб плідно готується до участі у міжнародних турнірах з боксу та до участі у Чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків, які відбудуться в наступному році.

 

Підтримуємо Олександра Деньгуба і бажаємо гарних спортивних досягнень, гідних результатів та перемоги на спортивних змаганнях такого високого рівня.

21007
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша