Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет
13 лютого 2024 року відбулася надзвичайно важлива на часі зустріч викладачів кафедри педагогіки КДПУ зі стейкхолдерами. Під час зустрічі була порушена проблема важливості грамотного здійснення виховного процесу в сучасних закладах загальної середньої освіти, необхідність подолання виховних втрат, які виникли в умовах воєнного стану і які в подальшому можливі в післявоєнний час, а також підготовку майбутніх фахівців, здатних ефективно здійснювати виховний процес в закладі освіти та вміти працювати з вихованцями, батьками, сім’ями, які зазнали втрат та іншими вразливими категоріями.
 Стейкхолдери 2024 Стейкхолдери1 2024 

До активного обговорення проблеми долучилися: Т. П. Кріпак, директор департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради; Г. М. Мотижинець, головний спеціаліст департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради; Т. В. Лаліменко, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників; Н. М. Зарайська, заступник начальника управління Новопільської териториальної громади; Д. В. Арцимеєва, розробниця програм та тренерка GoGlobal, амбасадорка програми e Twinning у Дніпропетровській області, консультантка Американських Рад з міжнародної освіти; О. А. Овчаренко, директор Новопільського ліцею Новопільської сільської ради; М. А. Дзуган, заступник директора з виховної роботи Новопільського ліцею Новопільської сільської ради; О. В. Герасимова, директор КГ № 10 Криворізької міської ради; О. С. Лизогуб, заступник директора з навчально-виховної роботи КСШ № 70 Криворізької міської ради; В. С. Коваленко, заступник директора з навчально-виховної роботи КГ № 52 «Діалог» Криворізької міської ради; А. В. Кольченко, заступник директора з виховної роботи КГ № 49 Криворізької міської ради; Т. І. Ховрякова, заступник директора з навчально-виховної роботи КГ № 68 Криворізької міської ради.

Фото основне стейколдери 2024 Стейкхолдери2_2024.jpg 
 Стейколдери3 2024  Стейкхолдери4_2024.jpg
Стейкхолдери6_2024.jpg 

Стейколдери5_2024.png 

Стейкхолдери8_2024.jpg Стейкхолдери7_2024.jpg 
 Стейколдери10 2024  стейколдери9_2024.png
Всі учасники зустрічі були одностайні думки про необхідність якісної підготовки майбутніх вихователів, класних керівників, здатних здійснювати наскрізний процес виховання, вододіючих новими методами та технологіями виховання та висловили думку про те, що практичній підготовці майбутніх педагогів слід приділяти належну увагу, що не доцільно в умовах викликів сьогодення ущільнювати, скорочувати навчальні педагогічні дисципліни. Саме в профільному педагогічному закладі вищої освіти має бути приділено достатньо уваги до здійснення виховної роботи у закладах освіти та позашкільної освіти, підготовці майбутніх педагогів до здійснення наскрізного виховного процесу, до реалізації національно-патріотичного, громадянського виховання. Представники міста, сільських громад, міжнародної спільноти висловили думку про необхідність тісної співпраці у підготовці майбутніх педагогів до ефективного здійснення виховної роботи. Під час зустрічі було досягнуто гарний зворотній зв’язок між учасниками, відбувся обмін думками та досвідом, висловлено чимало пропозицій, рекомендацій, слушних порад, які потребують реалізації в подальшому.
Дякуємо всім учасникам зустрічі за плідну, результативну та конструктивну роботу!
24763
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31