Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

Прес-центр КДПУ ініціював загальноуніверситетський флешмоб задля створення спільного інформаційно-патріотичного фронту. Студенти, викладачі, співробітники і випускники нашого університету мають змогу поділитися власними поетичними рядками, виразити в них свої переживання, сподівання і, передусім, слова підтримки та вдячності на адресу захисників України, які мужньо боронять нашу Батьківщину. До флешмобу, започаткованого прес-центром університету, долучилися і аспіранти кафедри педагогіки М. МикитенкоЯ. Приступа та Р. Калугін.

Малюнок 1 флешмоб аспіранти

 Малюнок 2 флешмоб аспіранти

 

 

 

 

Ознайомившись з поетичними рядками М. Микитенко, Я. Приступи, Р. Калугіна вкотре переконалася в тім, яка креативна в нас молодь. Аспіранти нашої кафедри надзвичайно талановиті, вони показують гарні результати і в наукових дослідженнях, і під час виступів в різноманітних заходах. Наша країна, яка має таку талановиту молодь, непереможна! Талановита молодь – це той ресурс, з якого створюється інтелектуальна еліта. В України є майбутнє! Україна – це країна, в якій неодмінно переможе Свобода і Незалежність», – переконана С.М. Щербина, канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки.

Малюнок 3 флешмоб аспіранти

Принагідно запрошуємо всіх охочих приєднуватися до флешмобу! Надсилайте свої вірші на електронну адресу прес-центру [email protected].
Все буде Україна! Тримаймо стрій!

19011
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30