Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет
 Робоча нарада

 

22 вересня 2022 року відбулася методична нарада викладачів кафедри педагогіки, де було обговорено питання змісту программ з навчальних дисциплін «Сучасні освітні парадигми і технології», «Методологія науково-педагогічних досліджень», «Методика виховної роботи», «Інноваційні технології навчання і виховання», «Педагогічний контроль в системі освіти», а також сертифікатних програм, запропонованих кафедрою педагогіки, а саме: «Педагогіка вищої школи» та «Педагогічний менеджмент». 

 Робоча нарада 3  Робоча нарада2
Зокрема, викладачами А. Король, С. Кучер, І. Макаренко була презентована інформація щодо формування загальних та спеціальних компетентностей здобувачів освіти в процесі вивчення навчальних дисциплін: «Менеджмент в освіті», «Педагогічний коучинг», «Педагогічний маркетинг», «Самоменеджмент сучасного керівника в освіті».

 

 

Шляхом дискусії були визначені загальні та спеціальні компетентності та програмні результати навчання. Завідувачка кафедри проф. Т. Дороніна підсумувала, наголосивши на необхідності надання сертифікатним програмам цілісного модерного характеру.

Робоча нарада1 
20204
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша