Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

27 вересня 2018 р. у студентів факультету української філології (гр. УАФ-15-1, гр. УАФ-15-2, гр. УМЛ-15) відбулася звітна конференція з виробничої педагогічної практики  у дитячих оздоровчих таборах. З великим бажанням ст. Буравель Г. (гр. УАФ-15-2), Демиш О. (гр. УАФ-15-1), Дремлюх В. (гр. УАФ-15-2), Динник Т.(гр.УМЛ-15) розповіли про свої здобутки у дитячих оздоровчих таборах. У їх доповідях відчувалася велика любов до педагогічної діяльності, вміння організовувати дітей до творчої діяльності, активного дозвілля, виховання в дітей любові до природи, до українських традицій, до рідної України. Також студенти підкреслили  важливу роль навчальної дисципліни «Методика виховної роботи» у теоретичній і практичній підготовці до проходження педагогічної практики у дитячих оздоровчих таборах.  Виступ ст. Руденко Ю. (гр.УМЛ-15) привернув увагу студентів до введення блогів з літньої педагогічної практики у дитячих оздоровчих таборах. Наприкінці конференції викладач кафедри педагогіки Волощук І.А. підкреслила неоціненність педагогічного й життєвого досвіду, набутого під час практики у дитячих оздоровчих таборах.

MyCollages4

27 вересня 2018 року о 10.40 на факультеті мистецтв в аудиторії №1 відбулася звітна підсумкова конференція щодо виробничої педагогічної практики в дитячих оздоровчих таборах зі студентами факультету мистецтв музично-хореографічного відділення гр.МХК-15. На конференції кандидат пед.. наук, доцент кафедри педагогіки Король А.М. зробила аналіз педагогічної практики та підвела підсумки роботи в дитячих оздоровчих таборах. Студенти поділились набутим досвідом у роботі з дітьми та яскравими незабутніми враженнями від літньої практики.

MyCollages7

28 вересня 2018 року о 10.30 у ауд.312 відбулася звітна підсумкова конференція щодо виробничої педагогічної практики в дитячих оздоровчих таборах зі студентами факультету географії, туризму та історії гр.ГОЕ-15. Канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки О.С. Білоус  привітала студентів із закінченням практики, зробила підсумки щодо їх успіхів та перемог.  На конференції студенти Білик П., Ерьоменко О., Герасимова С. презентували свою роботу у ДОТ «Парус», Шабельник А., Скуратова А. - ДОТ «Сонячний», Козенко В. - «Криворізький Гірник», Янчукова Н., Зубченко Б. - «Слава», Зінчак О., Горовий І. - «Старт». Яскраві презентації, незабутні враження про роботу з дітьми в літній період - таку атмосферу свята створили студенти.

MyCollages1

28 вересня 2018 р. о 13.40 у ауд.102 корпусу факультету мистецтв художньо-графічного відділення відбулася звітна підсумкова конференція щодо виробничої педагогічної практики в ДОТ зі студентами факультету мистецтв гр.ОМ-15 . На конференції студенти із захопленням розповідали про свої враження від практики, відеоролики та презентації такі яскраві, демонстрували  творчі здібності, фантастичні можливості перевтілення наших студентів. Корніх М. презентувала свою роботу у ДОТ «Райський куток», Леуш О. - ДОТ «Буревісник», Таран М. - «Факел», Печенюк І., Настич К. - «Слава», Маляр А., Лєонтьєва Є. - «Старт». Канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки О.С. Білоус привітала студентів із закінченням практики, яка надихнула іх на висновок : «Хочу ще!».

MyCollages2

 

5677
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31