Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

8 квітня 2022 р. студентами гр. ОМ-19 (викладач – канд. пед. наук, доцент Іванова В.В.) був проведений виховний захід на тему «Берегиня українського народу». У заході прийняли участь студенти факультетів: мистецтв, природничого, дошкільної і технологічної освіти.

Іванова 8.04.22

На виховному заході були також присутні: завідувач кафедри педагогіки, доктор пед. наук, професор Дороніна Т.О., канд. пед. наук Коваленко І.А., канд. пед. наук, доцент Потапенко О.Б., канд. пед. наук, доцент Щербина С.М.

Іванова1 08.04.22  Іванова2 08 04 22 
 Іванова3 08.04.22  Іванова4 08.04.22

Бугайова Олена (факультет мистецтв): «Сьогодні наш день був присвячений дню Матері. У наш час ця тема актуальна, як ніколи. Кожна мати цілодобово захищає своїх синів та доньок у тилу і на фронті невидимими обіймами. Серця українських матерів б'ються в унісон та живуть надією, скоро обійняти свою дитину під мирним небом своєї рідної країни. Все буде, Україна!».
Татарчук Ольга (факультет дошкільної і технологічної освіти): «Сьогоднішній виховний захід яскраво продемонстрував, що українські жінки не хочуть війни, вони – миролюбні й лагідні. Українська поезія та образотворче мистецтво оспівують жінок як берегинь нашого народу. Але, коли підступний і жорстокий ворог загрожує нашій країні, жінки разом із чоловіками встають на захист нашої Батьківщини».
Волкова Анастасія (природничий факультет): «Від заходу я отримала теплі та зворушливі почуття. Були гарні вірші, які пробуджували почуття до матусі, цікаві притчі на цю тему. Я такого погляду, що «обожнювання» образу матусі – це вірно, так як вона і є для нас так званим Богом який подарував нам життя. Ця зустріч нагадала мені про те, що потрібно шанувати та берегти найближчу людину. Щодо організації було видно, що й викладачі та студенти добре підготувалися до цієї зустрічі. Звісно я вважаю, що це дуже важлива та актуальна тема для людей».

18948
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша