Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

У межах проведення виробничої практики магістрантів КДПУ, магістрантами кафедри педагогіки Бугаєвою В.В., Дробніцєю І.П., Коваленко І.А., Побочою Т.Д., спільно зі студентами фізико-математичного факультету (гр. І-15), був проведений виховний захід «Історія родини кожного з нас – літопис нашого народу».

Дороніна 2018

Мета виховного заходу – консолідація зусиль вихователів, педагогів, сім’ї та громадськості з метою створення соціально благополучного виховного середовища, виховання й плекання грамотної, культурної, народно зорієнтованої та духовно розвиненої людини. Виховувати любов до найдорожчої для кожного з нас родини, сім’ї, історії, традицій своєї сім’ї. Прищеплювати любов та повагу до старшого покоління.
Під час проведення заходу магістранти намагались сформувати уявлення про родину як частину суспільства, про роль і місце родини в житті людини, дослідити минуле своїх родин, пов’язане з історією України; виховувати шанобливе ставлення до батьків, старших і молодших членів сім’ї, розвивати навички спілкування в сім’ї, що сприяють родоводу, зв’язку поколінь.
Методист – професор Дороніна Т.О.
4718
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша