Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

Шаблон кафери Магістранти зустріч 2024

20 вересня 2024 року відбулася онлайн-зустріч з магістрантами першого курсу спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки. В.о.завідувача кафедри педагогіки, д-р пед. наук, професор О. Лаврентьєва ознайомила здобувачів освіти з особливостями організації освітнього процесу відповідно до нормативно-правової бази університету, акцентувала на шляхах формування індивідуальної освітньої траєкторії, звернула увагу на принципи академічної доброчесності як важливого компоненту сучасної освіти, а також торкнулася питань академічної мобільності й кар’єрного зростання.

Гарант освітньо-професійної програми канд. пед. наук, доцент С. Щербина зазначила мету, звернула увагу здобувачів освіти на характерну особливість освітньо-професійної програми, можливості працевлаштування та подальшого навчання, розкрила програмні компоненти та програмні результати навчання, а також орієнтувала здобувачів освіти на вибір певної сертифікатної програми, яка є блоком змістовно і структурно взаємопов’язаних освітніх компонентів певного спрямування.
Куратор групи канд. пед. наук, доцент А. Король ознайомила здобувачів освіти з історією Університету, його структурою та особливостями діяльності, Правилами внутрішнього розпорядку, правами та обов’язками, традиціями факультету та кафедри і орієнтувала до участі у факультетських інформаційних, просвітницьких, культурно-мистецьких та інших заходах.
Зустріч пройшла у формі діалогу зацікавлених сторін, під час якого здобувачі освіти отримали вичерпне уявлення щодо інформаційної, психологічної, правової, організаційної, консультативної та соціальної підтримки з боку Університету у їх навчанні та професійному становленні.
27342
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31