Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

03 лютого 2022 р., відповідно до плану роботи науково-методичного семінару молодих науковців, у дистанційному режимі відбулося чергове засідання, в якому брали участь завідувач кафедри доктор педагогічних наук, професор Т. О. Дороніна, кандидат педагогічних наук, доцент С. М. Щербина, кандидат педагогічних наук, старший викладач І. А. Волощук та всі аспіранти кафедри педагогіки. Під час проведення науково-методичного семінару доктор педагогічних наук, професор Т. О. Дороніна ознайомила присутніх з новим порядком присудження наукового ступеня доктора філософії, затвердженого Кабінетом міністрів 12 січня 2022 року та надала слушні поради молодим науковцям щодо успішного виконання відповідної освітньо-наукової програми, участі у наукових конференціях різного рівня, публікації наукових праць, які відображають результати їх наукових пошуків.

Семінар 03.02.22

Аспіранти ІІ року навчання О. В. Большаніна та Р. Ю. Калугін виступили з доповідями, які доповнювали грамотно підготовлені ними презентації та ознайомили всіх присутніх з результатами роботи над першим розділом дисертації. Доповідачі дали чіткі відповіді на поставлені запитання і переконали у тому, що вони гарно орієнтуються в проблемі свого дослідження.

Семінар1 03.02.22 

Семінар2 03.02.22 

Учасники семінару впевнилися в тім, що сумлінна і наполеглива робота над дослідженням є запорукою майбутнього успіху, а також мали гарну можливість колективної взаємодії та плідної співпраці.

 

 

 

 

18353
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша