Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

4 лютого 2019 р. на більшості факультетів КДПУ відбулися настановчі конференції з виробничої практики для студентів ІV курсу, де взяли участь методисти кафедри педагогіки, а саме:

- о 09.00 відбулася настановча конференція з виробничої педагогічної практики студентів ІV курсу факультету іноземних мов (гр. АНФ-15/РАФ-15/НАФ-15). На конференції виступила викладач кафедри педагогіки, канд. педагог. наук, доцент Макаренко І.Є. Методист закцентувала увагу студентів на важливості та їхньому відповідальному ставленні до проходження педагогічної практики, адже це одна з найкращих можливостей отримати первинний досвід педагогічної діяльності. Окрім цього, викладач докладно розповіла про основні вимоги щодо оформлення звітної документації з виховної роботи, надала методичні поради щодо організації та проведення залікового виховного заходу.
Важливо! Методисти кафедри педагогіки: канд. педагог. наук, доцент Білоус О.С., канд. педагог. наук, доцент Волощук І.А., канд. педагог. наук, доцент Зеленкова Н.І., канд. педагог. наук, доцент Іванова В.В., канд. педагог. наук, доцент Король А.М., канд. педагог. наук, доцент Макаренко І.Є., канд. педагог. наук, доцент Потапенко О.Б.

04.02.19 Макаренко

- педагогічна практика - надзвичайно цікавий та відповідальний етап у навчанні майбутніх педагогів, о 9.00 на настановчій конференції з педпрактики перед студентами ІV курсу природничого факультету виступила канд. педагог. наук, доцент Щербина С.М., яка надала методичні поради щодо організації та здійснення під час проходження педагогічної практики (з 02 лютого по 15 березня 2019 року) виховної роботи у закріпленому класі, проведення виховних заходів, роботи з активом класу та окремими учнями.
Важливо! Методисти кафедри педагогіки: канд. педагог. наук, доцент Білоус О.С., канд. педагог. наук, доцент Волощук І.А., канд. педагог. наук, доцент Король А.М., канд. педагог. наук, доцент Потапенко О.Б.

04.02.19 Щербина

- о 9.00/12.10 на факультеті мистецтв (музично-хореографічне відділення) та на факультеті географії, туризму та історії (історія) відбулася настановча конференція з педагогічної практики студентів IV курсу. На конференції виступила методист кафедри педагогіки канд. педагог. наук, доцент Зеленкова Н.І. і розповіла про проведення виховної роботи в класі, про вимоги до оформлення виховних заходів. Детально зупинилася на структурі індивідуального плану та щоденнику психолого-педагогічних спостережень.
Важливо! Методисти кафедри педагогіки:
- факультет мистецтв - канд. педагог. наук, доцент Зеленкова Н.І. канд. педагог. наук, доцент Іванова В.В.;
- факультет географії, туризму та історії - канд. педагагог. наук, доцент Король А.М., канд. педагог. наук, доцент Зеленкова Н.І., канд. педагог. наук, доцент Макаренко І.Є., канд. педагог. наук, доцент Щербина С.М.
04.03.19 Зеленкова

- о 10.00 відбулася настановча конференція з виробничої педагогічної практики студентів ІV курсу факультету української філології (гр. УАФ/УМЛ-15). На конференції виступила викладач кафедри педагогіки, канд. педагог. наук, доцент Король А.М., яка розповіла студентам про необхідність педагогічної практики для формування і становлення педагогічного працівника високого рівня. Вона зауважила, що студенти майбутні класні керівники і потрібно на практиці виконувати всі функції класного керівника, в виховну роботу включити всі види виховної діяльності. Методист закцентувала увагу на відповідності оформлення звітної документації та проведенню виховних заходів.
Важливо! Методисти кафедри педагогіки: канд. педагог. наук, доцент Волощук І.А., канд. педагог. наук, доцент Іванова В.В., канд. педагог. наук, доцент Король А.М., канд. педагог. наук, доцент Щербина С.М.
04.02.19 Король

- о 10.40 на факультеті мистецтв (художньо-графічне відділення) відбулася настановча конференція з педагогічної практики студентів IV курсу. На конференції виступила методист кафедри педагогіки канд. педагог. наук, доцент Волощук І.А. Методист зауважила, що в процесі педагогічної практики у студентів є можливість осмислити педагогічні явища і факти, закономірності й принципи навчання та виховання, оволодіти професійними уміннями, набути початковий досвід практичної діяльності. Також студентів було ознайомлено з метою, завданнями педагогічної практики та завітною документацією, яку студентам-практикантам потрібно надати методистам кафедри педагогіки наприкінці практики.
Важливо! Методисти кафедри педагогіки: канд. педагог. наук, доцент Волощук І.А., канд. педагог. наук, доцент Іванова В.В.

04.02.19 Волощук

З усіма питаннями, що виникають під час практики, студенти можуть звернутися до своїх методистів (графік консультацій).

Зичимо студентам отримати від педагогічної практики яскравих вражень, а також поповнити свій методичний арсенал майбутнього вчителя-професіонала новими творчими здобутками!

6823
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30