Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

01 жовтня 2019 року о 9.00 у приміщенні актового залу гуманітарного корпусу університету відбулася підсумкова звітна конференція з виробничої літньої педагогічної практики у дитячих оздоровчих таборах серед студентів ІV курсу факультету іноземних мов.

01.10.19 ДОТ Макаренко

На заході виступила з вітальним словом та підсумками аналізу й оцінювання звітної документації студентів, канд. пед. наук, ст. викладач кафедри педагогіки Макаренко І.Є. Було наголошено на основних зауваженнях щодо поданої документації, акцентовано увагу на загальних пріоритетах і важливості отриманого студентами протягом практики досвіду.
Представники факультету (групи АНФ-16-1, АНФ-16-2, НАФ-16 та РАФ-16) виступили з презентаціями своїх вражень та емоцій, розповідаючи про отриманий корисний багаж практичних навичок, а також можливість ще раз переконатися у правильно обраній професії – вчитель.
На підсумковій конференції були присутні, декан факультету іноземних мов – д-р філол. наук, доцент, Варданян М.В. та її заступник, канд. філол. наук, доцент, Бережна М.В., а також керівник виробничої практики університету – Цоуфал Л.С.

8761
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша