Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

13.04.2018 р. на кафедрі педагогіки відбулася підсумкова конференція з виробничої/асистентської практики магістрантів спеціалізації «Педагогіка вищої школи». На підсумковій конференції були присутні – завідувач кафедри педагогіки, д-р пед. наук, професор Дороніна Т.О., канд. пед. наук, доцент Зеленкова Н.І., канд. пед наук, доцент Іванова В.В., канд. пед. наук, доцент Щербина С.М.

Конференція 13.04.18

З вітальним словом до присутніх звернулася професор Дороніна Т.О., яка зазначила, що всі магістранти належно справилися з практикою; відзначила високий рівень професійно-методичної компетентності майбутніх викладачів ЗВО. Відповідальний і творчий підхід до виконання магістрантами своїх обов’язків підкреслила у своєму виступі доцент Щербина С.М.
У ході проведення конференції магістранти представили звіти про результати проходження практики, а також про виконану навчальну, наукову, методичну та виховну роботу. Також магістранти особливу увагу звернули на труднощі, які відчули під час підготовки і проведення практичних занять з певних дисциплін та виховних заходів.
На завершення конференції, завідувач кафедри Дороніна Т.О. побажала магістрантам творчих успіхів та удосконалення власного професіоналізму!
4719
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша