Ми проводимо конкурсний набір на 2023-2024 рік, продовживши термін приймання документів до 30 червня 2022 року включно для двох програм:

Fulbright Graduate Student Program: Навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів та випускники ЗВО. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії.


Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program: Стажування з викладання української мови (асистенція американським викладачам) в університетах/коледжах США тривалістю дев’ять місяців. У конкурсі можуть брати участь викладачі-початківці та молоді фахівці, які спеціалізуються з лінгвістики, української літератури, перекладацьких студій, комунікацій, журналістики, американських студій, викладання англійської мови. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії (липень наступного року).

Звертаємо вашу увагу на те, що українське громадянство та проживання в Україні на час проведення конкурсу залишається однією з важливих умов Програми імені Фулбрайта в Україні (див. пункт "Вимоги до кандидатів"). 

Однак, враховуючи те, що багато студентів та випускників знаходяться зараз не в Україні, ми прийматимемо документи від конкурсантів, які продовжують перебувати в Україні, а також тих громадян України, які знаходились в Україні до 24 лютого, але змушені були покинути країну через війну. 

Офіс Програми ім. Фулбрайта працює дистанційно. Просимо надсилати запитання щодо підготовки пакету документів або конкурсного відбору на електронну адресу: [email protected].

Будемо вдячні за поширення інформації, радо проконсультуємо рекомендованих вами конкурсантів.

Дозвольте також повідомити, що щавтра, у четвер, 14 квітня, о 16:00, Офіс Фулбрайта проводить першу цієї весни презентацію магістерської програми, на яку запрошуємо всіх зацікавлених.

Заздалегідь зареєструйтеся на цю зустріч.

Після реєстрації ви отримаєте електронний лист із підтвердженням, що містить інформацію про приєднання до зустрічі.

З повагою,

Команда Програми ім.Фулбрайта в Україні

18994
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша