Програма імені Фулбрайта, попри трагічні події російсько-української війни, підтверджує свою присутність в Україні, продовжує діяльність та приймає заявки від українських конкурсантів на здобуття стипендій для навчання, стажування та проведення досліджень у США! 

До 30 червня 2022 року триває подання аплікаційного пакету документів на участь у конкурсі FULBRIGHT FOREIGN LANGUAGE TEACHING ASSISTANT (FLTA) Program на 2023-2024 академічний рік. 

Якщо ви: 

  • готові вчитися самі та навчати інших, 
  • мрієте про нові горизонти, 
  • прагнете розповісти світу про Україну, 
  • а ваша українська та англійська мови на високому рівні 

— спробуйте свої сили в програмі FLTA: стажування з викладання української мови (асистенція американським викладачам) в університетах/коледжах США тривалістю дев’ять місяців.  

У конкурсі можуть брати участь викладачі-початківці та молоді фахівці віком до 30 років, які спеціалізуються з лінгвістики, української літератури, перекладацьких студій, комунікацій, журналістики, американських студій, викладання англійської мови. Кандидати повинні мати диплом магістра або бакалавра на час призначення стипендії (липень 2023 року). 

FLTA Program — програма для енергійних освітян-початківців, зрілих у судженнях, професійно обізнаних; спроможних успішно виконувати функції і викладача, й асистента; легко уживатися у студентську атмосферу, співпрацювати з викладачами та адміністрацією гостьової інституції. 

Детальніше на сайті Програми.

19143
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша