За повідомленням Британської ради в Україні Криворізький державний педагогічний університет з проектом «Імідж університету як результат формування його соціального капіталу» став одним із 14-ти учасників Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України, що була започаткована на підставі спільних домовленостей Інституту вищої освіти НАПН України, Британської Ради в Україні, Фундації лідерства для вищої освіти (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України. Мета Програми – сприяння реформуванню сектора вищої освіти шляхом розвитку лідерського потенціалу університетів України. Тривалість Програми – 1 рік (лютий 2017 – лютий 2018 рр.)

Проект спрямований на пошук шляхів трансформації КДПУ у напрямі створення сприятливого іміджу завдяки формуванню його соціального капіталу. Серед заходів, які передбачається реалізувати в ході проекту, розробка Стратегії розвитку університету до 2025 року, розробка нової бізнес-моделі університету, розробка і реалізація цільових комплексних програм, спрямованих на формування корпоративної культури працівників університету та інше.

Участь нашого університету в програмі Британської ради буде сприяти подальшому розвитку університету, його міжнародному співробітництву та інтеграції в Європейський освітній простір.

Результати відбору учасників Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України у 2017 р.
britishcouncil.org.ua
1038
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша