Facultatea de Litere, Centrul Universitar Nord din Baia Mare (Філологічний факультет, Північний університетський центр у Бая-Маре) за підтримки АСОЦІАЦІЇ МІЖНАРОДНОГО ОСВІТНЬОГО ТА НАУКОВОГО СПІВРОБІТНИЦТВА запрошує науковців, аспірантів, студентів ВНЗ та науково-дослідних установ, а також практичних працівників, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері філологічних наук, взяти участь у науково-педагогічному стажуванні «Фахові мови і сучасні підходи до їх викладання: досвід країн ЄС», що буде проходити дистанційно з 1 лютого по 12 березня 2021 року (м.Бая-Маре, Румунія).

 Усі учасники стажування будуть забезпечені збірником тез науково-методичних доповідей, сертифікатом про проходження науково-педагогічного стажування (двома мовами). Сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування є документом, який підтверджує проходження стажування у науковій установі в країні, яка входить до Європейського Союзу, на здобуття звання доцента, професора і старшого дослідника відповідно до п. 2.1, 2.2, 2.3, 2.5, 2.7 Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам, а також враховується під час ліцензування та акредитації освітніх послуг.
Навчальне навантаження стажування становить 6 кредитів (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожен день протягом 6 робочих тижнів. Форма участі: дистанційна.
Учасникам необхідно до 10 березня 2021 року (включно) надіслати на електронну адресу [email protected] заявку про участь у стажуванні, а також тези науково-методичної доповіді за профілем роботи здобувача в навчальному або науковому закладі України. 
Організаційний внесок учасника науково-педагогічного стажування становить 100 євро (для членів Асоціації міжнародного освітнього та наукового співробітництва - 80 євро) в гривневому еквіваленті за курсом НБУ на момент здійснення платежу й використовується на покриття транспортних та адміністративних витрат, пов’язаних із виготовленням міжнародних сертифікатів, використанням офіційного інформаційного порталу, опублікуванням збірника тез доповідей і його поштовою розсилкою учасникам.
Зверніть увагу на те, що стажування одноосібне. Сплата внеску за тези, написані в співавторстві, здійснюється кожним учасником стажування, незважаючи на співавторство.
Реквізити для оплати будуть надані після отримання тез доповіді та заповнення заявки. Авторам необхідно перерахувати кошти після прийняття тез доповіді оргкомітетом.
Збірник тез науково-методичних доповідей і сертифікати будуть надіслані учасникам на поштову адресу, вказану в заявці, після 1 квітня 2021 року (строки надіслання можуть бути змінені, в залежності від можливого обмеження щодо перетину кордону з Румунією).
КОНТАКТНА ОСОБА:
Асоціація міжнародного освітнього та наукового співробітництва
(згідно з підписаним договором про міжнародне співробітництво):
Тимко Валентина – відповідальний секретар Асоціації.
Електронна адреса: [email protected]
Контактний телефон: +38 (066) 748 46 18

 

 

14502
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30