III Міжнародна програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних і науково-педагогічних працівників

“Нобелівський Курс: Нові Знання, Ідеї, Досвід, Цінності, Компетентності”

Для  фізиків, математиків, медиків, біологів, хіміків, економістів, філологів, лінгвістів, юристів, істориків, політологів, міжнародників, географів, філософів, фахівців із держуправління, технічних, природничих і педагогічних наук, а також керівників всіх рівнів та тих, хто готовий ними стати в найближчій перспективі

Понад 100 Нобелівських лауреатів разом із вами протягом 1,5 місяця

(180 годин чистого Натхнення, Ідей, Досвіду та Нових Знань).

 The International Historical Biographical Institute (Dubai ­ - New York – Rome – Jerusalem - Beijing) запрошує керівників закладів освіти і науки, вихователів дошкільних закладів, методистів, учителів і науково-педагогічних працівників взяти участь у III Міжнародній програмі підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників “Нобелівський Курс: Нові Знання, Ідеї, Досвід, Цінності, Компетентності“.

Докладніше:

https://whfpdubai.com/uk/mizhnarodna-programa-pidvischennya-kvalifikacii

Міжнародну програму підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних і науково-педагогічних працівників адаптовано відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року №800 зі змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України №1133 від 27.12.2019.

Ви прослухаєте лекції та виступи понад 100 Нобелівських лауреатів - відомих світових лідерів в сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема, Мухаммада Юнуса, Генрі Кіссинджера, Аунг Санг Су Чжі, Леха Валенси, Ольги Токарчук, Роберта Енгля, Чарльза Райса, Джона Гуденафа, Воле Соинке, Луїзи Глюк, Харві Алтера, Азіза Санкара, Михайла Горбачова, Світлани Алексієвич, Джиммі Картера та багатьох інших.

Забезпечується переклад або субтитрування, крім того наявна можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час(зранку, по обіді, ввечері, вночі).

Реєстрація на Програму: з 20 жовтня  по 4 грудня 2021 року.

Тривалість Програми: 3 грудня 2021 - 20 січня 2022 року.

Вручення Міжнародних Сертифікатів: 20-21 січня 2022 року.

В Програмі візьмуть участь понад 100 Нобелівських лауреатів.

Що дає Вам участь в цій програмі?

 

  • Дозволить Вам успішно пройти атестацію та отримати наступні кваліфікаційні категорії і вчені та педагогічні звання, адже приймаючі участь в Міжнародній Програмі, Ви підтверджуєте свій міжнародний науковий та освітній досвід, що призведе до відчутного підвищення зарплати та появі перспектив стрімкого кар’єрного зростання, дозволить Вам реалізувати Ваші амбіції щодо Зростання, Розвитку та Досягнень.
  • Сертифікат про проходження Міжнародної програми на 180 годин або 6 кредитів ECTS(з них 15 годин передбачено під питання інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS), в якому зазначено  отримання Вами Міжнародного освітнього гранту №EG/U/21-22/10/01 та загальні, ключові та професійні компетентності, набуті під час проходження програми,  які вимагаються Міністерством освіти і науки України.
  • Присвоєння кваліфікацій Міжнародного Керівника Категорії Б в галузі Освіти чи Науки, згідно класифікації ЮНЕСКО та Міжнародного Вчителя/Викладача, що підтверджує високий рівень отриманої кваліфікації і дозволяє, в тому числі, іноземцям, які  мають диплом про вищу освіту, претендувати на роботу і займати посади в галузі освіти або науки та визнається в 120 країнах світу, зокрема, Близького Сходу,  Північної Африки, Китаї, Індії, Японії, Україні, США, країнах ЄС та Латинської Америки тощо.
  • Цікаві і знамениті спікери, яких Ви не зустрінете на жодних інших курсах. Це унікальна програма. Ви завжди зможете пишатися і в пристойній формі похизуватися перед колегами, учнями і власними дітьми тим, що проходили Міжнародну програму, де ключовими спікерами були Генрі Кіссинджер, Еммануель Шарпантье, Фредерік де Клерк, Далай - лама XIV тощотобто визначні особистості, які є прикладом для будь-якого покоління, відомі всьому світу, є моральними лідерами та по суті перетворилися  на Легенди. Вчиться у них і цитуйте їх.  Ваш кругозір, престиж, визнання, авторитет і значимість для оточення тільки зростатимуть.

 

Витрати педагогічних працівників для участі в програмі складають 1500 гривень. Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми, в розмірі 70 500 гривень.

Реєстрація: Ви зможете приєднатися до Програми до 4 грудня 2021 року через офіційну електронну пошту Інституту [email protected] 

Для реєстрації надішліть наступну інформацію на наш офіційний e-mail:

[email protected]

Прізвище, Ім’я По-Батькові українською мовою в давальному відмінку та Ім’я і Прізвище англійською мовою, як в закордонному паспорті (для Міжнародного Сертифікату).

Своє місто і область

Місце роботи

 

Посаду

 

Свій  e-mail  

 

Свій мобільний телефон

17358
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31