09 вересня 2020 року відбулося перше, у поточному навчальному році, засідання Ради молодих учених КДПУ.

        Було обговорено та затверджено План роботи РМУ на 2020-2021 н.р. (основні заходи, конкурси та участь молодих учених університету у різного рівня наукових проектах). Так, зокрема, проведення круглого столу з вкрай актуальної для молодих науковців проблеми сьогодення - «Академічна міграція наукової молоді за кордон».

           Попередньо обговорили основні питання організації та проведення міського семінару для молодих учених: «Об’єднані наукою: молодь як головний ресурс  сталого розвитку Криворіжжя».

             Окрім цього, розглянули можливість проведення окреслених заходів у дистанційному режимі.

        У ході засідання молоді учені змогли ознайомитися з переліком актуальних проблем соціально-економічного розвитку та житлово-комунального господарства Дніпропетровської області для можливої участі у конкурсі проектів «Молоді вчені – Дніпропетровщині».

         Наголосили на важливості посилення наукової складової у діяльності кожного молодого вченого, підвищення показників наукових досягнень.

        Рада молодих учених КДПУ щиро бажає нових творчих звершень та наукових здобутків молодим науковцям університету у розпочатому навчальному році!

IMG 6451

12571
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша