07.06.2018 року у приміщенні конференц-залу університету відбулася підсумкова звітна конференція молодих учених за 2017-2018 н.р.

     Конференцію відкрила привітальним словом проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор, Гаманюк Віта Анатоліївна. Було наголошено на важливості активної участі кожного члена Ради молодих учених університету в конкурсах та проектах як Всеукраїнського так і Міжнародного рівня. Окрім цього, Віта Анатоліївна акцентувала увагу на необхідності посилення уваги молодих учених щодо публікацій у наукових виданнях, що входять до переліку Міжнародних наукометричних баз.

     Звіт з роботи молодих учених університету за 2017-2018 н.р. представила Голова РМУ КДПУ, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, Макаренко Ірина Євгенівна. Діяльність Ради була спрямована за чотирма основними напрямками, а саме: консультативно-дорадча, інформативно-комунікативна, організаційна та проективна, налагодження звязків з РМУ інших ЗВО та Міжнародна наукова співпраця.

     За кожним із напрямків були зроблені певні кроки, є перші наукові здобутки.

   На порядку денному було питання затвердження плану роботи РМУ КДПУ на 2018-2019 н.р. Серед запланованих заходів: конференції, семінари, пленарна дискусія, участь у Конкурсах та проектах тощо.

    Завершення підсумкової конференції ознаменувалося взаємними побажаннями щодо плідної й творчої співпраці молодих учених на користь рідного університету.

image 01 image

image 07

5152
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша