13 листопада 2019 року у м. Дніпро в рамках всеукраїнського турне роботодавців заплановано проведення Загальноміської зустрічі роботодавців STUD-FEST "IMPULSE" для студентів та випускників, які бажають працевлаштуватись в Україні. Ініціатором заходу виступає Центр кар'єрного розвитку СТУД-ПОІНТ, який проводить такі заходи з 2009 року у великих містах країни: Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків.

Метою заходу є допомога у працевлаштуванні студентів та випускників, налагодження діалогу між молоддю та роботодавцями, підбір кандидатів для стажування та практики, поширення інформації про сучасний стан ринку праці у м. Дніпро та Україні.

Формат Ярмарку вакансій передбачає представлення інформаційних стендів роботодавців де відбуватиметься безпосереднє спілкування представників компаній з відвідувачами, проведення презентацій компаній та студентських програм, організацію навчальних семінарів з питань працевлаштування із залученням експертів та компетентних фахівців.

За додатковою інформацією звертатися до Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників: 307 кабінет головного корпусу університету, тел.: 470-13-53.

8965
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша