Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка» проходив 14-17 травня на базі Глухівського національного університету імені Олександра Довженка.

Глухів олімпіада 2

До участі в олімпіаді команду Криворізького державного педагогічного університету (Коцюба О.О. – факультет іноземних мов, Куршина Н.А.факультет української філології, Макаревич О.А.природничий факультет) підготували: завідувач кафедри педагогіки, професор Дороніна Т.О., доценти Потапенко О.Б. та Іванова В.В.

Конкурсні завдання полягали у виявленні обдарованих студентів, сприянні розвитку творчого мислення, активізації наукового пошуку у вирішенні проблем педагогічної діяльності, встановленні здатності до глибокого осмислення і творчого застосування надбань сучасної педагогіки.

Глухів олімпіада 1

Наші студентки, вдягнені в футболки з символікою КДПУ, справили на журі, яке очолював доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України А.І. Кузьмінський, сильне враження своєю теоретичною підготовкою, творчою активністю й креативним потенціалом.

Глухів олімпіада

За результатами конкурсних завдань команда студентів КДПУ посіла третє місце та отримала диплом третього ступеня, також кожна учасниця команди була нагороджена грамотою.

Загальний здобуток нашої команди на Всеукраїнській студентській олімпіаді ­ диплом ІІІ ступеня і чотири грамоти.

Вітаємо переможниць та запрошуємо до наукової співпраці активне студентство університету!

Відеоролики з теми «Школа майбутнього» (творче завдання олімпіади).

Світлини за посиланням.

 

Інформацію підготував кандидат педагогічних наук, доцент О.Б. Потапенко.

7911
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30