За останній час в Україні значно зросла кількість курців, повідомляють Українські Новини. Число курців серед населення, що досягла працездатного віку досягає критичної позначки порядку 19 000 000 чоловік, що складає 40% людей, вік яких перевищив 15 років.

У порівнянні з 2010 роком, 2017-й засвідчив 20% -е відносне скорочення частки населення, яке вживає тютюн щодня. Це в значній мірі пов'язано з скороченням паління серед чоловіків, так як ніякого істотного скорочення серед курців-жінок не спостерігалося. Всього станом на 2017 рік кожен день курять 7,2 мільйона дорослих українців (35,9% всіх дорослих чоловіків і 7% всіх дорослих жінок).

антикурение 69402293 f412d 13

Отже 22.11.2017р. та 24.11.2017 року о 10:20 головного корпусу, корпусу ДТО та гуманітарного корпусів ДВНЗ «КДПУ» проходили виховні заходи присвячені Всесвітньому дню боротьби з тютюнопалінням. На заходах відбувалися:

- Демонстрація відеоматеріалів у фойє головного корпусу Криворізького педагогічного університету до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням;

- Поширення роздаткового інформаційного матеріалу до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням серед студентів всіх факультетів

- Проведення інформаційних заходів присвячених Всесвітньому дню боротьби з тютюнопалінням за темою «Здоровий спосіб життя та профілактика ризикованої поведінки серед студентської молоді» по факультетам Української філології, Іноземної мови, Дошкільної та технологічної освіти, Психологічного педагогічного факультету природничого факультету та інш.

В заході приймали активну участь магістри Природничого факультету та БПм -16 (Бєлік Ю.В.), студенти груп УМЛ-17, УПФ-17, РАФ-17, НАФ-17, ДТО-16 та інша небайдужа молодь. Всі проведенні заходи підтримали декани Природничого факультету (І.О. Комарова), Факультету Української філології (Л.М.Симоненко), Факультету іноземних мов (Г.М.Штельмах), Факультету Дошкільної та Технологічної освіти (О.І. Кучма) та інші викладачі і співробітники університету.

 

3253
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша