Театр музично-пластичних мистецтв «Академія руху» пропонує новинку - виставу, в якій творчо сплелися «Кам’яний гість» та «Пир під час чуми».

На відміну від «Дон Жуана», де акцентувалося на рисах знаменитої постаті, зараз була використана оригінальна назва міні п»єси О.Пушкіна з «Маленьких трагедій» мабуть тому, що саме Гість приносить розплату за надмірні загравання з тими вищими силами, які виведені у виставі на перший план…

Майже в усіх епізодах присутня Смерть, яку майстерно зображає Дмитро Живицький. Цей персонаж дозволяє гратися з собою, грається з іншими, не поспішає забирати тих, хто свідомо пхається чорту на роги. Сергій Бєльський подає Дон Жуана не як героя, для якого всі перепони нічого не варті, а як чоловіка, який вже втомившись, використовує звичну манеру поведінки. Павло Михайлюк (Лепорелло) встигає всюди, не оминає нагоди пофліртувати. Діана Зіньковська феєрична в іпостасі фатальної запальної Лаури.

Епізод з «Пиру під час чуми» пояснює головну роль Смерті… Але головну роль на сцені, не в житті, бо в ньому завжди перемагають почуття, емоції, пристрасті – те, завдяки чому людина і є людиною, а не лише істотою, яка очікує переходу з одного стану в інший.

Бронювання білетів за тел.097 281 61 10, ціна 70 грн.изображение viber 2021 04 01 11 15 45

14984
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша