Запрошуємо до Академічного міського театру музично-пластичних мистецтв «Академія руху». Бронювання квитків за тел. 097 281 61 10 , ціна 70 грн.
Пластична драма «По той бік кургану» за мотивами легенд та міфів Давньої Скіфії ( автор сценічної версії та режисер-постановник заслужений діяч мистецтв України Сергій Бєльський)
«Щойно відкриється завіса, одразу кожного глядача вмить огортає велич і містика часів давньої Скіфії, час народження міфів і легенд Криворіжжя. Чому саме Криворіжжя? Бо саме з нашої землі видатним дослідником - археологом Олександром Мельником зібрані унікальні факти, описані у його наукових роботах про існування скіфських курганів та жертовних каменів на території нашого міста, на яких здійснювались ритуали принесення в жертву людини задля припинення одвічної боротьби між світом Космосу та світом Хаосу. Де закінчується науковість і починається легенда – вирішувати глядачам! Це пластична драма про час, коли у період ворожості і війн, мужності і героїзму, під час захисту рідної землі, були не останніми поняття людського співчуття, побратимства, жертовності заради миру та гармонії!». https://youtu.be/2Z3R5bPi_i4изображение viber 2021 04 14 15 55 13

15155
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша