Команда Криворізького державного педагогічного університету 18 лютого 2021 року взяла участь у першій онлайн-Універсіаді з шахів Дніпропетровської області, де з 11 навчальних закладів зайняла 2 місце. Кілька команд були представлені в неповному складі. Турнір був організований з контролем часу 3 хвилини + 2 секунди на хід за швейцарською системою в 9 турів із особисто-командним заліком.  Склад команди КДПУ: Валерія Одейчук, Віолетта Одейчук, природничий факультет; Денис Шевцов, факультет іноземних мов; Марія Никоненко, факультет географії, туризму та історії; Іван Петровський, факультет дошкільної і технологічної освіти.

Вітаємо учасників змагань з успішним результатом! Ви молодці!

Онлайн-турнір «Чемпіон місяця» шахового клубу «Еліта» був проведений 25 лютого 2021 року, в якому взяли участь 9 гравців, серед них студенти, магістранти і викладачі. Титул чемпіона виборола студентка 3 курсу природничого факультету Валерія Одейчук.

Чемпіон місяця 25.02

Вітаемо  Валерію Одейчук і учасників шахового турніру! Бажаємо нових спортивних досягнень!

Щовівторка і четверга об 14.00 керівник шахового гуртка кандидат у майстри спорту Ігор Олександрович Мозговий проводить онлай-сеанси одночасної гри. Залучайтеся до спортивних заходів клубу.

Запрошуємо любителів шахової гри студентів, магістрантів і працівників до вступу в шаховий клуб КДПУ на платформі lichess.org  Посилання для реєстрації 

14536
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша