В шаховому клубі «Еліта» Криворізького державного педагогічного університету 2 грудня 2021 року відбувся IІІ Відкритий КДПУ з шахів пам’яті Володимира Ківи, який проводиться задля вшанування пам’яті кандидата педагогічних наук, доцента, засновника та керівника шахового клубу «Еліта» в 2010-2019 роках, популяризатора гри в шахи Ківи Володимира Олександровича (23.08.1937 – 09.07.2019 рр.). У зв’язку із карантинними обмеженнями чемпіонат проводився в форматі online на платформі lichess.org за швейцарською системою у дев’ять турів, контроль часу 10 хвилин до кінця партії кожного учасника за правилами 5+0 • Бліц • Товариський 9/9 турів • Swiss 10 секунд між турами.

У змаганнях взяли участь Мірошніченко Максим, КМС; випускник університету Коваль Артем, МС; Ухов Анатолій, 1 розряд; Данилов Іван, 1 розряд; Бойченко Максим, фізико-математичний факультет; //lichess.org/@/sergey1953">sergey1953; Шабанов Микола, факультет іноземних мов;   Мозговий Ігор, КМС, керівник шахового клубу «Еліта»; Тихонов Олег, КМС; Данилків Дмитро, факультет дошкільної і технологічної освіти; //lichess.org/@/FeroSuno">FeroSuno; Варданян Владислав, природничий факультет; Голощук Данил, природничий факультет; Неміч Олександра, факультет дошкільної і технологічної освіти; Лещенко Роман, фізико-математичний факультет.

За результатами набраних очок чемпіоном став кандидат у майстри спорту Максим Мірошніченко, друге місце посів майстер спорту Артем Коваль, третє місце зайняв першорозрядник Анатолій Ухов.

Нагородження, що відбувалося у шаховому клубі, здійснювала голова первинної профспілкової організації Людмила Бурман, яка   відзначила значущу роль Ківи В. О. у створенні і функціонуванні клубу, що сприяло об’єднанню любителів шахової гри серед студентів і працівників для спілкування, проведення дозвілля і подальшого вдосконалення навичок гри у шахи

1

2.    3

4      5     6    7

8

Бажаємо чемпіону, призерам і всім учасникам шахового турніру нових спортивних досягнень!
17786
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша