Знімок екрану з 2022 04 08 14 12 43

"З  огляду  на ситуацію в державі Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення про продовження термінів формування реєстраційних карток для участі в національному мультипредметному тестуванні. Такі картки можна сформувати до 19 квітня.

Нагадаємо, що для організації вступних випробувань на бакалаврат потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань. Таку інформацію ми отримаємо з бази даних реєстрації для участі в ЗНО. Щоб зрозуміти, як Вам діяти, ознайомтеся, будь ласка, із інформацією нижче.

Пізніше, в травні, кожний, хто зареєструвався для участі в ЗНО, на своїй Інформаційний сторінці обов’язково повинен підтвердити бажання складати це тестування, а також повідомити організаторам про те, у якому регіоні він / вона перебуватиме у липні.

123

Якщо ви зареєструвалися для участі в ЗНО (заповнили реєстраційну картку, зібрали пакет реєстраційних документів і віддали його керівникові закладу освіти або самостійно надіслали до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти) ー ви є потенційним учасником вступних іспитувань до закладів вищої освіти.

Найімовірніше, ви вже маєте сертифікат учасника ЗНО, тож зможете заходити на свою  Інформаційну сторінку (номер і PIN-код для входу розміщено на сертифікаті), аби отримати всю актуальну інформацію щодо подальших дій, яка стосуватиметься саме вас. Коли потрібно буде зайти на Інформаційну сторінку, ми повідомлятимемо на сайті УЦОЯО.

У разі якщо  ви не маєте сертифіката ー не хвилюйтеся: невдовзі ми повідомимо вам, як отримати номер і PIN-код для входу на свою Інформаційну сторінку.

Просимо учасників утриматися від повторного формування карток!

Якщо ви цього року закінчуєте здобувати повну загальну середню освіту (учень/учениця ліцею, гімназії чи студент/студентка ІІІ курсу коледжу) і ще не зареєструвалися для участі в ЗНО (навіть не створили реєстраційної картки) ー до 19 квітня, будь ласка, створіть реєстраційну картку. Якнайуважніше поставтеся до заповнення таких її полів: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності), номер паспортного документа, номер мобільного телефону. Ці дані є важливими не лише для участі в тестуваннях, а й для подання вами документів для вступу.

Увага! У реєстраційній картці Ви побачите поля для вибору предметів ЗНО/ДПА. Заповніть їх, будь ласка, навіть попри скасування ДПА у формі ЗНО. Якщо є змога,  роздрукуйте свою реєстраційну картку, заповніть від руки заяву про участь у тестуваннях, додайте копію паспортного документа (за потреби додайте медичний витяг про потребу створення для вас спеціальних умов для проходження тестувань) і передайте керівникові закладу освіти, де ви навчаєтеся. Якщо такої можливості немає ー не хвилюйтеся: достатньо того, що ви сформували реєстраційну картку.

Найближчим часом ми повідомимо вам, як дізнатися номер і PIN-код для входу на вашу Інформаційну сторінку з актуальною для вас інформацією. Стежте за оновленнями на сайті УЦОЯО ー і не пропустите важливих новин".

Більше - на сайті Українського центру оцінювання якості освіти

18941
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31