Шановні вступники!

З 23.06.2022 розпочато реєстрацію підстав для спеціальних умов вступу абітурієнтів (розділ VIII Правил прийому). Усіх абітурієнтів, що мають підстави для спеціальних (пільгових) умов вступу, ми запрошуємо здійснити реєстрацію особисто у приймальній комісії університету (пр. Гагаріна, 54, читальна зала бібліотеки), надавши копії відповідних документів (при собі необхідно мати також їх оригінали).
Також існує можливість здійснити відповідну реєстрацію в електронній формі, надіславши на електронну пошту приймальної комісії [email protected] скановані копії відповідних документів із накладеним на файли кваліфікованим електронним підписом вступника.
Слід зазначити, що для реалізації права на вступ за індивідуальною усною співбесідою абітурієнти можуть подавати заяви в паперовій формі з одночасною реєстрацією відповідних підстав для особливих умов вступу в термін з 29 липня по 8 серпня включно.
Пам’ятайте, що не подані своєчасно документи, які засвідчують підстави для отримання спеціальних умов на зарахування за індивідуальною усною співбесідою, на участь у конкурсі за результатами індивідуальної усної співбесіди та/або квотою-1, квотою-2 на основі повної загальної середньої освіти, унеможливлюють їх реалізацію.

 

19609
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша