Шановні абітурієнти!

Для вступників, які мешкають на особливо небезпечних територіях України та планують вступати для здобуття ступеня бакалавра, змінились умови прийому:

1. Розпочато прийом заяв у паперовій формі для таких вступників, який триватиме до 18:00 8 серпня
2. При вступі на бюджетні місця замість національного мультипредметного тесту можна проходити індивідуальну усну співбесіду в обраному закладі вищої освіти та брати участь у конкурсному відборі на підставі її результатів (тільки у тому ЗВО, у якому проходили індивідуальну усну співбесіду)
3. Індивідуальні усні співбесіди у Криворізькому державному педагогічному університеті проводяться відповідно до ГРАФІКУ ПРОВЕДЕННЯ ІНДИВІДУАЛЬНИХ УСНИХ СПІВБЕСІД
4. За зверненням вступника індивідуальні усні співбесіди або творчі конкурси можуть відбуватись у дистанційному форматі.

       

Для можливості скористатись цими особливостями прийому необхідно подати до приймальної комісії КДПУ або надіслати на електронну скриньку [email protected] скановані або фотокопії:

– документа, що посвідчує особу
– документа, що засвідчує реєстрацію вступника на особливо небезпечних територіях України
– фотографії 3×4 см
ЗАЯВИ НА ПРОВЕДЕННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ   (форма для завантаження за покликанням)
ЗАЯВИ НА ВСТУП та тексту мотиваційного листа, якщо немає можливості подати заяву з електронного кабінету вступника    (форма для завантаження за покликанням)
– документа про раніше здобутий рівень освіти (свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти, диплом молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра, молодшого бакалавра тощо). У разі відсутності оригінала документа можна надати лише інформацію про нього (серія, номер, дата видачі, ким видано).

 

19771
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30