лого повне

 МЦ

Молодіжний центр Криворізького державного педагогічного університету (Молодіжний центр "#StudHub") - один із провідних молодіжних центрів Дніпропетровщини та України. На сьогодні центр оснащений за останніми вимогами часу і відповідає більшості вимог Національного знаку якості для молодіжних центрів місцевого рівня. Молодіжний центр розпочав свою роботу 6 вересня 2017 року і є першим молодіжним центром у Кривому Розі. Цільовою аудиторією діяльності є учнівська, студентська та робітнича молодь, мешканці та гості міста. 

DSC 6864Основною метою діяльності є сприяння розвитку молодіжних ініціатив у різних сферах суспільного життя, соціалізації та самореалізації молоді, її життєвому самовизначенню, реалізації лідерського потенціалу, підтримки молодіжного підприємництва, забезпечення правового просвітництва у молодіжному середовищі, формування активної громадянської позиції, розвитку волонтерського руху, підвищення рівня мобільності молоді, надання консультативної та практичної допомоги з метою формування і розвитку додаткових компетенцій для оперативного реагування на сучасні виклики часу, що виникають у зв'язку із процесами суспільної трансформації, глобалізації та європейської інтеграції України.

Молодіжний центр «#StudHub» - вільний простір для молоді, де можна навчатись, організовувати та проводити заходи, створювати та реалізувати власні ідеї, поєднувати виконання сімейних обов'язків та навчання (роботу), отримати якісну освітню послугу або психологічну консультацію, просувати сучасне мистецтво, розвивати місцеву інфраструктуру, впроваджувати власні бізнес-ідеї та розвивати молодіжну роботу у Кривому Розі.

74707204 640662513004613 6325692511461310464 n

Основними завданнями Молодіжного центру університету є:

1. Сприяння інтелектуальному та моральному розвитку молоді, реалізації її творчого потенціалу, становлення молоді як активного соціального суб’єкта, формування активної громадянської позиції та підвищення рівня мобільності молоді.

2. Підвищення іміджу університету, участь у профорієнтаційній роботі та організація роботи проектного офісу задля залучення абітурієнтів та соціально відповідального бізнесу для реалізації спільних ініціатив.

3. Сприяння вивченню та поширенню інноваційного вітчизняного та міжнародного досвіду з питань реалізації молодіжної політики, мобільності студентів, забезпечення рівного доступу до освіти та можливості його поєднання із сімейними обов'язками.

4. Організація заходів у рамках національних, обласних та міських цільових програм відповідного спрямування та реалізація інших форм роботи задля популяризації волонтерського руху, молодіжного підприємництва і побудови успішної кар’єри.

5. Співпраця з іншими закладами вищої освіти, підприємствами, установами, організаціями з питань вивчення та використання кращого досвіду сприяння реалізації сучасних ідей та проектів, створення інноваційного молодіжного продукту.

6. Здійснення інформаційної, просвітницької та соціальної роботи шляхом організації та проведення конференцій, семінарів, тренінгів, акцій, круглих столів та інших заходів задля реалізації державної, регіональної та місцевої молодіжних політик.

У своїй діяльності молодіжний центр співпрацює з багатьма вітчизняними та міжнародними організаціями, установами та підприємствами, а саме: Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГМбХ, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA), Посольство Французької Республіки в Україні, Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Корпус Миру США, Програма розвитку ООН в Україні (UNDP), Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR), Компанія "Метинвест", ТОВ "НВК Криворіжелектромонтаж", КП "Інститут розвитку м. Кривого Рогу", ПАТ "Кривбасзалізрудком", ПАТ "ХайдельбергЦемент Україна", програма стажування "AIESEC в Україні" тощо. 

DSC 7037З перших днів існування молодіжний центр працював на базі студентського клубу університету, а у серпні 2019 року Вченою радою Криворізького державного педагогічного університету було прийнято рішення про утворення Молодіжного центру, як самостійного структурного підрозділу університету. На сьогодні Молодіжний центр є частиною університету, що забезпечує реалізацію молодіжної роботи, мобільність студентів, забезпечує рівний гендерний доступ до отримання освітньої послуги і поєднання сімейних обов'язків, інклюзивний підхід до організації дозвілля, створює різноманітний цікавий контент для студентства і є одним із основних структурних підрозділів з реалізації його соціально-громадської діяльності. 

 

Ми завжди раді новим обличчям, тому очікуємо на вас!

ЗАВАНТАЖ СВОЄ ДОЗВІЛЛЯ ЗІ #STUDHUB!

10472
Recent
Popular