видання 1Основними завданнями редакційно-видавничого сектору є: загальна координація видавничої діяльності наукових видань університету під час їх підготовки до оприлюднення та публікації; інтеграція наукових видань університету з ресурсами університету (офіційним веб-сайтом університету) та зовнішніми ресурсами (персональні ідентифікатори вчених, реферативні та наукометричні бази даних, OJS тощо); збирання, обробка, аналіз інформації, що стосується наукових видань університету та їх представленості в інформаційному просторі.

Редакційно-видавничий сектор здійснює видавничий супровід і підготовку до публікації наукової і навчально-методичної продукції університету, зокрема наукових видань (спільно з редакційною колегією збірників наукових праць), наукових, навчально-методичних, інших праць співробітників університету, забезпечує наукометричний супровід наукових видань університету та Реєструє наукові видання університету для подальшого індексування в реферативних базах даних: «Україніка наукова», «Джерело», Directory of Open Access Journals, Academic Journals Database, PKP Index; наукометричних базах даних: Web of Science, Scopus, Google Академія, IndexCopernicus тощо. 

Одним із важливих завдань сектору є проведення методичних семінарів, організаційних нарад та надання консультацій користувачам (авторам, рецензентам, редакторам) і технічним командам наукових видань університету. Особливе місце відводить питанням академічної доброчесності та дотриманню єдиних вимог оформлення наукових матеріалів. Важливим напрямом роботи, також, є реалізація ідей рекламного характеру - підготовка афіш, макетів друкованих матеріалів, розробка промоційної брендової продукції тощо. 

видання 2Нині сектор є важливою ланкою у забезпечені життєдіяльності видавничої справи в університеті. Редакційно-видавничий сектор є комплексом, що застосовує у своїй діяльності найсучасніші інформаційні технології і виконує повний цикл проходження видання (від прийому статей і редагування до випуску готової наукової збірки або праці). Переглянути наукові видання університету можна за посиланням.

Редакційно-видавничий сектор знаходиться за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 79Б, 2 поверх, редакційно-видавничий сектор (гуртожиток №4 університету, центральний вхід у гуртожиток). Сектор працює з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 17:00. Всі додаткові питання можна задати на електрону пошту сектору [email protected].

 

14052
Recent
Popular