До складу Молодіжного центру університету входить:

 DSC 7063Молодіжний центр #StudHub

Вільний відкритий простір для отримання знань, організації та проведення різноманітних заходів, створення та реалізації власних крутезних ідей, самореалізації, пошуку нових знайомств та вражень, просування сучасного мистецтва та розвитку молодіжної роботи для всіх бажаючих. Перший молодіжний центр у Кривому Розі, працює з вересня 2017 року. Назва «#StudHub», в перекладі з англійської «Студентський вузол», тобто це платформа, що розрахована перш за все на реалізацію потреб студентів та молоді, які є рушійною силою розвитку і прогресу сучасного суспільства. 

 

 Веселий вуликКімната тимчасового перебування дітей "Веселий вулик"

Місце для дітей представників Криворізького педагогічного, де забезпечують соціально-педагогічний супровід дітей та безпосередній догляд за ними в період 3-4 години на добу, поки батьки або інші представники дитини працюють або навчаються в університеті; сприяють розкриттю здібностей і талантів дітей через їх участь у розвиваючих заняттях чи іграх; організовують та забезпечують змістовне дозвілля дітей, враховуючи їх вікові та індивідуальні особливості. Тимчасове перебування дітей в кімнаті є безкоштовним. Роботу в кімнаті забезпечують фахівці з відповідною освітою, і до роботи завжди залучаються студенти-волонтери, які навчаються на спеціальностях дошкільна та початкова освіта. 

 

 1571921661 3Сенсорна кімната

Спеціально організоване освітньо-корекційне середовище, оснащене усім необхідним обладнанням для стимуляції систем сприйняття осіб з інвалідністю та проведення освітнього процесу зі здобувачами вищої освіти для висококваліфікованої підготовки (перепідготовки, підвищення кваліфікації) педагогічних кадрів. Освітній процес та індивідуальні заняття із фізичної культури і психологічного супроводу дітей із особливими освітніми потребами відбуваються за окремим графіком. Роботу в сенсорній кімнаті скоординовує  відповідний фахівець, що має профільну освіту. 

 

 27868032 713077809079848 4550390680524360514 n 900x600Кімната матері та дитини

Певна кількість студентів та працівників університету мають маленьких діток (до 3 років), тому для них є важливим питання можливості поєднання материнства з роботою. Тому, наявність подібної кімнати є елементом для реалізації права на роботу та сім'ю, і моменту усамітнення мами та її дитини на певний часу (для годування, грудного вигодування або переодягання дитини). Кімната передбачає, що мама приїхала до університету (на 2-3 години) з дитиною і в цей момент виникла гостра необхідність погодувати або перепеленяти дитину, тому з думкою про комфортні умови було оснащено дане приміщення. 

 

Red v Редакційно-видавничий сектор 

Редакційно-видавничий сектор молодіжного центру Криворізького державного педагогічного університету створено для забезпечення видавничо-поліграфічних та рекламних друкованих потреб університету. Утворений на базі молодіжного центру, у лютому 2021 року, задля оптимізації видавничої діяльності та створення умов для подальшої розробки брендової (промоційної) продукції університету. Сектор щодо друкованої продукції виконує рішення Вченої ради та науково-методичної ради університету; консультує кафедри, колективи авторів та окремих представників професорсько-викладацького складу університету; здійснює організаційний супровід позапланових видань академічної громади університету. У свій діяльності підпорядкований керівникові молодіжного центру. Загальну координацію видавничої діяльності по університету здійснює з проректор наукової роботи. Сектор тісно спрацює з бібліотекою, відділом аспірантури та докторантури, сектором науково-навчальної роботи навчально-методичного відділу та ученим секретарем університету. 

 

 

10473
Recent
Popular