Лисоконь сайт

Лисоконь Ілля Олександрович 

помічник ректора з перспективного розвитку

Здійснює загальну координацію діяльності молодіжного центру університету як структурного підрозділу. Скеровує поточну та перспективну роботу молодіжного центру, розв'язує питання пов'язані з основними напрямами його діяльності. Забезпечує виконання покладених на молодіжних центр завдань та у межах своєї компетенції підписує і візує документи, пов'язані із діяльністю молодіжного центру.

Корпоративна пошта: [email protected] 

Службова адреса: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 79Б, 2 пов., адміністрація

В університеті працює з 2017 року.

Детальніше

Колобкова сайт

Колобкова Ксенія Андріївна

фахівець молодіжного центру

Забезпечує організацію роботи кімнати тимчасвого перебування дітей "Веселий вулик", кімнати матері та дитини, логопедичної кімнати, сенсорної кімнати. Здійснює ретельний нагляд за дітьми, які відвідують кімнату тимчасвого перебування дітей "Веселий вулик". Проводить різноматнітні виховні, освітні та розвивальні заходи з дітьми здобувачів вищої освіти та співробітників університету. Надає методичну підтриму молодим сім'ям університету, батькам та законним представникам щодо розвитку дітей та організації психосоціальних та корекційно-педагогічних послуг. Організовує освітній процес на базі сенсорної кімнати та логопедчиної кімнати. 

Корпоративна пошта: [email protected] 

Службова адреса: м. Кривий Ріг, вул. О.Васякіна, 54А, 1 пов., дитяча кімната «Веселий вулик»

В університеті працює з 202 року.

Слонь сайт

Слонь Дар’я Вікторівна

коректор редакційно-видавничого сектору

Здійснює вичитування рукопису і читання коректурних відбитків з метою забезпечення графічної та лексичної однаковості різних елементів тексту. Веде листування із редколегіями наукових праць щодо корегування текстів та вирішення загальних питань видавничого процесу. Забезпечує структурування матеріалів та подальшу їх передачу для організаційно-технічного видавничої діяльності. Здійснює загальне керівництво редакційно-видавничим сектором молодіжного центру. 

Корпоративна пошта: [email protected]

Службова адреса: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 79Б, 2 пов., редакція

В університеті працює з 2021 року.

Костенко сайт

Костенко Галина Валентинівна

фахівець І категорії редакційно-видавничого сектору

Здійснює технічний та видавничий супровід, підготовку до публікації наукової й навчально-методичної продукції університету, зокрема наукових видань. Здійснює первинну підготовку до верстки наукових видань та видавничої продукції працівників університету. За потреби замовляє УДК в інформаційно-бібліографічному відділі бібліотеки університету. Проводить методичні семінари, організаційні наради, надає персональні консультації користувачам (авторам, рецензентам, редакторам) і технічним командам наукових видань університету.

Корпоративна пошта: [email protected]

Службова адреса: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 79Б, 2 пов., редакція

В університеті працює з 2006 року.

 ЛВ сайт

Ісрафілова Лілія Василівна

відповідальна за поселення до кімнат підвищеного рівня комфортності

Відповідає за вологе прибирання та дотримання санітарно-побутових норм. Забезпечує правильне використання номерів і місць загального використання, здійснює їх своєчасну підготовку до поселення та узгоджує терміни проживання. Веде облік осіб, що проживають у кімнатах підвищеного рівня комфортності, здійснює контроль за звільненням номерів і місць. Веде облік речей, забутих мешканцями та відвідувачами і вживає заходів щодо їх збереження.

Корпоративна пошта: [email protected] 

Службова адреса: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 79Б, кімнати підвищеного комфорту, каб. №103

В університеті працює з 2021 року.

10471

лого повне

 МЦ

Молодіжний центр Криворізького державного педагогічного університету (Молодіжний центр "#StudHub") - один із провідних молодіжних центрів Дніпропетровщини та України. На сьогодні центр оснащений за останніми вимогами часу і відповідає більшості вимог Національного знаку якості для молодіжних центрів місцевого рівня. Молодіжний центр розпочав свою роботу 6 вересня 2017 року і є першим молодіжним центром у Кривому Розі. Цільовою аудиторією діяльності є учнівська, студентська та робітнича молодь, мешканці та гості міста. 

DSC 6864Основною метою діяльності є сприяння розвитку молодіжних ініціатив у різних сферах суспільного життя, соціалізації та самореалізації молоді, її життєвому самовизначенню, реалізації лідерського потенціалу, підтримки молодіжного підприємництва, забезпечення правового просвітництва у молодіжному середовищі, формування активної громадянської позиції, розвитку волонтерського руху, підвищення рівня мобільності молоді, надання консультативної та практичної допомоги з метою формування і розвитку додаткових компетенцій для оперативного реагування на сучасні виклики часу, що виникають у зв'язку із процесами суспільної трансформації, глобалізації та європейської інтеграції України.

Молодіжний центр «#StudHub» - вільний простір для молоді, де можна навчатись, організовувати та проводити заходи, створювати та реалізувати власні ідеї, поєднувати виконання сімейних обов'язків та навчання (роботу), отримати якісну освітню послугу або психологічну консультацію, просувати сучасне мистецтво, розвивати місцеву інфраструктуру, впроваджувати власні бізнес-ідеї та розвивати молодіжну роботу у Кривому Розі.

74707204 640662513004613 6325692511461310464 n

Основними завданнями Молодіжного центру університету є:

1. Сприяння інтелектуальному та моральному розвитку молоді, реалізації її творчого потенціалу, становлення молоді як активного соціального суб’єкта, формування активної громадянської позиції та підвищення рівня мобільності молоді.

2. Підвищення іміджу університету, участь у профорієнтаційній роботі та організація роботи проектного офісу задля залучення абітурієнтів та соціально відповідального бізнесу для реалізації спільних ініціатив.

3. Сприяння вивченню та поширенню інноваційного вітчизняного та міжнародного досвіду з питань реалізації молодіжної політики, мобільності студентів, забезпечення рівного доступу до освіти та можливості його поєднання із сімейними обов'язками.

4. Організація заходів у рамках національних, обласних та міських цільових програм відповідного спрямування та реалізація інших форм роботи задля популяризації волонтерського руху, молодіжного підприємництва і побудови успішної кар’єри.

5. Співпраця з іншими закладами вищої освіти, підприємствами, установами, організаціями з питань вивчення та використання кращого досвіду сприяння реалізації сучасних ідей та проектів, створення інноваційного молодіжного продукту.

6. Здійснення інформаційної, просвітницької та соціальної роботи шляхом організації та проведення конференцій, семінарів, тренінгів, акцій, круглих столів та інших заходів задля реалізації державної, регіональної та місцевої молодіжних політик.

У своїй діяльності молодіжний центр співпрацює з багатьма вітчизняними та міжнародними організаціями, установами та підприємствами, а саме: Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГМбХ, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA), Посольство Французької Республіки в Україні, Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Корпус Миру США, Програма розвитку ООН в Україні (UNDP), Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR), Компанія "Метинвест", ТОВ "НВК Криворіжелектромонтаж", КП "Інститут розвитку м. Кривого Рогу", ПАТ "Кривбасзалізрудком", ПАТ "ХайдельбергЦемент Україна", програма стажування "AIESEC в Україні" тощо. 

DSC 7037З перших днів існування молодіжний центр працював на базі студентського клубу університету, а у серпні 2019 року Вченою радою Криворізького державного педагогічного університету було прийнято рішення про утворення Молодіжного центру, як самостійного структурного підрозділу університету. На сьогодні Молодіжний центр є частиною університету, що забезпечує реалізацію молодіжної роботи, мобільність студентів, забезпечує рівний гендерний доступ до отримання освітньої послуги і поєднання сімейних обов'язків, інклюзивний підхід до організації дозвілля, створює різноманітний цікавий контент для студентства і є одним із основних структурних підрозділів з реалізації його соціально-громадської діяльності. 

 

Ми завжди раді новим обличчям, тому очікуємо на вас!

ЗАВАНТАЖ СВОЄ ДОЗВІЛЛЯ ЗІ #STUDHUB!

10472

видання 1Основними завданнями редакційно-видавничого сектору є: загальна координація видавничої діяльності наукових видань університету під час їх підготовки до оприлюднення та публікації; інтеграція наукових видань університету з ресурсами університету (офіційним веб-сайтом університету) та зовнішніми ресурсами (персональні ідентифікатори вчених, реферативні та наукометричні бази даних, OJS тощо); збирання, обробка, аналіз інформації, що стосується наукових видань університету та їх представленості в інформаційному просторі.

Редакційно-видавничий сектор здійснює видавничий супровід і підготовку до публікації наукової і навчально-методичної продукції університету, зокрема наукових видань (спільно з редакційною колегією збірників наукових праць), наукових, навчально-методичних, інших праць співробітників університету, забезпечує наукометричний супровід наукових видань університету та Реєструє наукові видання університету для подальшого індексування в реферативних базах даних: «Україніка наукова», «Джерело», Directory of Open Access Journals, Academic Journals Database, PKP Index; наукометричних базах даних: Web of Science, Scopus, Google Академія, IndexCopernicus тощо. 

Одним із важливих завдань сектору є проведення методичних семінарів, організаційних нарад та надання консультацій користувачам (авторам, рецензентам, редакторам) і технічним командам наукових видань університету. Особливе місце відводить питанням академічної доброчесності та дотриманню єдиних вимог оформлення наукових матеріалів. Важливим напрямом роботи, також, є реалізація ідей рекламного характеру - підготовка афіш, макетів друкованих матеріалів, розробка промоційної брендової продукції тощо. 

видання 2Нині сектор є важливою ланкою у забезпечені життєдіяльності видавничої справи в університеті. Редакційно-видавничий сектор є комплексом, що застосовує у своїй діяльності найсучасніші інформаційні технології і виконує повний цикл проходження видання (від прийому статей і редагування до випуску готової наукової збірки або праці). Переглянути наукові видання університету можна за посиланням.

Редакційно-видавничий сектор знаходиться за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 79Б, 2 поверх, редакційно-видавничий сектор (гуртожиток №4 університету, центральний вхід у гуртожиток). Сектор працює з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 17:00. Всі додаткові питання можна задати на електрону пошту сектору [email protected].

 

14052

КМД 2Відсутність місць, де можна було б залишити дитину на кілька годин або усамітнитись з дитиною під час роботи чи навчання - проблема для сучасних жінок, які хочуть успішно поєднувати кар’єру й сім’ю. Подібного не можуть собі дозволити і студентки, які змушені брати академвідпустку по догляду за дитиною в той час, коли їхні однокурсниці успішно здобувають вищу освіту та працевлаштовуються на роботу. 

Тому за ініціативою молодіжного центру на базі Криворізького державного педагогічного університету при підтримці Громадської організації "Криворізька фундація майбутнього" успішно реалізовано проект, покликаний створити рівні можливості для представниць університету в гармонійному поєднанні материнства та власного розвитку через навчання або професійне становлення. Кімната матері та дитини є єдиним місцем в університеті, зі спеціально створеними санітарно-побутовими умовами, для усамітнення жінки та дитини для грудного вигодовування.

Кімната матері та дитини університету знаходиться за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Олександра Васякіна, буд. 54А, 1 поверх, вхід з лівої сторони будівлі (гуртожиток №3 університету). Кімната відкрита у будні дні з 9:00 до 16:00.

КМД 1Невеличка, але дуже затишна кімната знаходиться на першому поверсі одного із гуртожитків університету. Вона облаштована манежем та сповивальним столиком. Розуміючи потребу дитини в розвитку та фізичному рості в кімнаті є дитячий килим, яскраві розвиваючі іграшки та інше приладдя задля забезпечення затишку та зручностей. У кімнаті вдосталь літератури та дитячих книг, засобів наочності розроблених власноруч студентами факультету дошкільної та технологічної освіти. Яскраві малюнки на стінах з'явились завдяки активним студентам художньо-графічного відділення факультету мистецтв

Діяльність кімнати матері та дитини нині є елементарною потребою і додатковим стимулом для матері жити повноцінним соціальним життям. Тож кімната матері та дитини - це вільний простір для реалізації не тільки фізіологічних проблем, а й підсилення системи виховання, популяризації материнства серед студентської молоді та підтримання нерозривності зв’язку матері та немовляти.

 Турбота про молоді сім'ї та дітей - це наша відповідальність, успішне майбутнє, сенс життя та щастя. 

 

10474

До складу Молодіжного центру університету входить:

 DSC 7063Молодіжний центр #StudHub

Вільний відкритий простір для отримання знань, організації та проведення різноманітних заходів, створення та реалізації власних крутезних ідей, самореалізації, пошуку нових знайомств та вражень, просування сучасного мистецтва та розвитку молодіжної роботи для всіх бажаючих. Перший молодіжний центр у Кривому Розі, працює з вересня 2017 року. Назва «#StudHub», в перекладі з англійської «Студентський вузол», тобто це платформа, що розрахована перш за все на реалізацію потреб студентів та молоді, які є рушійною силою розвитку і прогресу сучасного суспільства. 

 

 Веселий вуликКімната тимчасового перебування дітей "Веселий вулик"

Місце для дітей представників Криворізького педагогічного, де забезпечують соціально-педагогічний супровід дітей та безпосередній догляд за ними в період 3-4 години на добу, поки батьки або інші представники дитини працюють або навчаються в університеті; сприяють розкриттю здібностей і талантів дітей через їх участь у розвиваючих заняттях чи іграх; організовують та забезпечують змістовне дозвілля дітей, враховуючи їх вікові та індивідуальні особливості. Тимчасове перебування дітей в кімнаті є безкоштовним. Роботу в кімнаті забезпечують фахівці з відповідною освітою, і до роботи завжди залучаються студенти-волонтери, які навчаються на спеціальностях дошкільна та початкова освіта. 

 

 1571921661 3Сенсорна кімната

Спеціально організоване освітньо-корекційне середовище, оснащене усім необхідним обладнанням для стимуляції систем сприйняття осіб з інвалідністю та проведення освітнього процесу зі здобувачами вищої освіти для висококваліфікованої підготовки (перепідготовки, підвищення кваліфікації) педагогічних кадрів. Освітній процес та індивідуальні заняття із фізичної культури і психологічного супроводу дітей із особливими освітніми потребами відбуваються за окремим графіком. Роботу в сенсорній кімнаті скоординовує  відповідний фахівець, що має профільну освіту. 

 

 27868032 713077809079848 4550390680524360514 n 900x600Кімната матері та дитини

Певна кількість студентів та працівників університету мають маленьких діток (до 3 років), тому для них є важливим питання можливості поєднання материнства з роботою. Тому, наявність подібної кімнати є елементом для реалізації права на роботу та сім'ю, і моменту усамітнення мами та її дитини на певний часу (для годування, грудного вигодування або переодягання дитини). Кімната передбачає, що мама приїхала до університету (на 2-3 години) з дитиною і в цей момент виникла гостра необхідність погодувати або перепеленяти дитину, тому з думкою про комфортні умови було оснащено дане приміщення. 

 

Red v Редакційно-видавничий сектор 

Редакційно-видавничий сектор молодіжного центру Криворізького державного педагогічного університету створено для забезпечення видавничо-поліграфічних та рекламних друкованих потреб університету. Утворений на базі молодіжного центру, у лютому 2021 року, задля оптимізації видавничої діяльності та створення умов для подальшої розробки брендової (промоційної) продукції університету. Сектор щодо друкованої продукції виконує рішення Вченої ради та науково-методичної ради університету; консультує кафедри, колективи авторів та окремих представників професорсько-викладацького складу університету; здійснює організаційний супровід позапланових видань академічної громади університету. У свій діяльності підпорядкований керівникові молодіжного центру. Загальну координацію видавничої діяльності по університету здійснює з проректор наукової роботи. Сектор тісно спрацює з бібліотекою, відділом аспірантури та докторантури, сектором науково-навчальної роботи навчально-методичного відділу та ученим секретарем університету. 

 

 

10473
14051
10466
Recent
Popular